• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITAR MRKELA NEZADOVOLJAN ZBOG KUPA: "Ne možemo da kažemo da je žrijeb na našoj strani"

Autor Haris Krhalić

Mitar Mrkela nezadvoljan je zbog toga što Crvena zvezda ponovo igra na gostovanju u Kupu.

 Mrkela o žrijebu Kupa  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda saznala je protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije, igraće protiv Napretka u Kruševcu. To je naredna prepreka na putu ka odbrani titule u najmasovnijem takmičenju, pošto je u Superligi sve bliža da i matematički obezbijedi trofej. Poslije žreba se oglasio sportski direktor Mitar Mrkela koji nije zadovoljan dešavanjima.

Najviše mu je zasmetalo što se meč neće igrati na "Marakani". "Po treći put ove sezone u Kupu smo gosti, tako da ne možemo da kažemo da je žrijeb na našoj strani. Međutim, svjesni smo kvaliteta koji posjedujemo i toga da možemo da osvojimo ovo takmičenje. Poznajemo Napredak, remizirali smo sa njima u Kruševcu, pokazali su da imaju kvalitet, ali vjerujem u prolaz. Pred start sezone postavili smo jasne ciljeve, osvajanje treće duple krune u nizu je nešto čemu težimo i ne odstupamo od toga. Blizu smo da postanemo šampioni Srbije, sada u finišu sezone treba da budemo na visini zadatka", rekao je Mrkela.

Slijedi utakmica protiv Mladosti GAT u subotu (18 časova), a duel sa Napretkom igra se tek 3. maja. "Idemo polako, meč po meč, koncentrisani smo na subotu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, pozivam ih da dođu da provedu subotu popodne na našem stadionu, vjerujem da će im fudbaleri dobrom igrom i golovima vratiti na pravi način", zaključio je Mrkela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC