• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid se naljutio na Modrića zbog Hrvatske! Bio na korak od novog ugovora, a sada OBRT - mijenja se plan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Modrić bi na kraju mogao da napusti Real Madrid kao slobodan igrač, iako se činilo da mu je nastavak saradnje osiguran.

 Luka Modrić mogao bi napustiti Real Madrid Izvor: Profimedia/Mario Machado/SPP Sport Press Photo

Luka Modrić nikako da produži ugovor sa Real Madridom i pošto ulazi u posljednja tri mjeseca saradnje - sada već postaje zabrinjavajuće da li će uopšte staviti paraf i ostati na stadionu "Santijago Bernabeu". Katalonski list "Sport" prenosi da je bilo pozitivnih naznaka da će Modrić dobiti novi ugovor u Real Madridu, međutim klub je odjednom promijenio strategiju i počeo da odugovlači što sve mijenja.

"Dobar odnos koji je oduvijek postojao između Reala i Luke Modrića počinje da se kvari. Razlog distanciranja je to što mu klub koji nije ponudio novi ugovor, čak nije ni započeo razgovore oko produženja saradnje", navodi list "Sport", čije pisanje uvijek treba uzeti s oprezom, pošto su naklonjeni najvećem rivalu Barseloni.

"Hrvat je ljut na klub jer ga dva mjeseca prije kraja sezone niko nije nazvao da porazgovara o novom ugovoru. Modrić je uzrujan jer, za razliku od Benzeme, Krosa, Nača ili Asensija, sa njim niko nije ni razgovarao. Real želi da pojača vezni red i od toga zavisi hoće li zadržati Modrića i Sebaljosa, a i jedan i drugi imaju zanimljive ponude drugih klubova", dodaje se i tako praktično poručuje da je Modrić na izlaznim vratima Real Madrida, što niko nije očekivao.

Istina, Real Madrid nema praksu da zadržava "stare" fudbalere, ali Luka Modrić i u 38. godini igra vrhunski fudbal, pa se već dugo spekulisalo da će kod njega napraviti izuzetak. Dodaje se da su u Madridu s jedne strane i bijesni na Modrića jer se "daje" reprezentaciji Hrvatske i nije se penzionisao, pa je tako u samo tri dana igrao 180 minuta za "vatrene". Nadali su se da će napustiti Hrvatsku poslije Svjetskog prvenstva, ali Modrić ne pomišlja na to, čak iako stižu informacije da je dobio "ultimatum" - ili novi ugovor ili Hrvatska.

Podsjetimo, Luka Modrić je još 2012. godine stigao u Real Madrid i za ovaj klub je odigrao 473 utakmice i na njima zabilježio 37 golova i 76 asistencija. Pet puta je osvajao Ligu šampiona, a sada ima ponude iz Saudijske Arabije, ako ga već "kraljevski klub" ne želi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC