• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"NIJE PROBLEM PRIMITI DVA GOLA, ALI..." Miloš Milojević poslije pobjede Zvezde: "Sjever nikad nije bio diskutabilan"

Autor Milutin Vujičić

Miloš Milojević je kratko prokomentarisao pobjedu Crvene zvezde nad novosadskom Mladošću.

 miloš milojević poslije utakmice crvena zvezda mladost gat Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda/Screenshot

Crvena zvezda je poslije preokreta savladala Mladost GAT 4:2 (2:2) i tako je nastavila da maršira ka šampionskoj tituli, šestoj uzastopnoj. Čak dva puta je tim Nenada Lalatovića vodio na "Marakani", međutim crveno-bijeli su uprkos zasićenju usljed velike bodovne prednosti došli do pobjede golovima dvostrukog strijelca Kataija, Kange i Rakonjca.

"Pravi takmičarski meč i mislim da nije bilo puno sadržajnijih utakmica ove sezone. I mi i oni smo imali šanse, ali bitno je da smo vjerovali u ono što radimo i da je ekipa pokazala karakter, te da smo konstantno igrali i primoravali protivnika na grešku. Na kraju je sve došlo na svoje. Nije problem primiti dva gola, ali je bitno da se odreaguje. Momci su to učinili dobro i zaslužuju sve pohvale za to", rekao je Miloš Milojević za zvanični sajt Crvene zvezde.

Posebno je želio da pohvali publiku koja je u lijepom broju bodrila crveno-bijele: "Sjever nikad nije diskutabilan, stalno su tu. Žao mi je što zbog vremena nije došao veći broj ljudi, ali lijepo je vidjeti toliko djece i mladih na utakmici Crvene zvezde. To znači da ih privlačimo da idu ka nama i to je bitno".

S obzirom na to da je Partizan ponovo kiksao protiv Vojvodine, sada imaju čak 21 bod više od "vječitog" rivala, a žele da to zadrže u posljednja dva kola regularnog dela protiv Spartaka i Radničkog: "Spartak je ekipa koja se bori za opstanak i nikada nije bilo lako igrati u Subotici, ali mislim da ćemo biti pravi u srijedu. Potom dočekujemo Radnički, zanimljivu ekipu, stabilnu... Mislim da nas čekaju dva sadržajna meča i nadam se efektivnoj igri i pobjedama".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC