• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO MI JE BIO POSLJEDNJI MEČ U MAKABIJU! Novi trener Zvezde napravio ŠOU, pa objasnio sve o ponudi sa Marakane

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najvjerovatnije budući trener Crvene zvezde Barak Bahar progovorio je o ponudi iz Beograda nakon pobjede sa Makabijem.

 Prvoaprilska šala Baraka Bahara Izvor: Twitter/Sport5/Screenshot

Već nekoliko dana priča se o dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu i čini se da je posao gotovo pa zaključen. Dok je srpski šampion slavio tri boda protiv Mladosti GAT (4:2), Bahar je svoj Makabi vodio do trijumfa u derbiju protiv Hapoel Ber Ševe (1:0) čime je ekipu približio trećoj uzastopnoj tituli, da bi potom stao pred televizijske kamere i konačno govorio o onome što "kopka" navijače iz dvije zemlje - i Izraela i Srbije.

"Ovo je bila moja posljednja utakmica sa Makabijem", rekao je Bahar tužnog lica, a potom kazao novinarima koji su ga intervjuisali da je to bila njegova "prvoaprilska šala", čime je definitivno "razbio led". Nakon toga je znatno ozbiljnije prokomentarisao navode o dolasku u Beograd.

"Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsjednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno", ponavljao je Bahar koji je prethodnih dana fotografisan u Izraelu sa predstavnicima Crvene zvezde.

S druge strane njegov "rival" za klupu Crvene zvezde Miloš Milojević je poslije pobjede svog tima rekao da nije još razgovarao sa rukovodstvom poslije medijskih napisa, odnosno radi kao da će i sljedeće godine biti trener crveno-bijelih, međutim čini se da je to sada malo vjerovatno.

Podsjetimo, Baraku Baharu je Crvena zvezda ponudila ugovor do 2025. godine, najveći u istoriji srpskog fudbala. Bahar bi po slovu ugovora godišnje inkasirao po milion evra, dok Zvezda za njega mora da plati i obeštećenje Makabiju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC