• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBIO DERBI ZA TITULU PRIJE DOLASKA U ZVEZDU: Bahar je napravio "mašinu" u Izraelu, niko ne može da je zaustavi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Makabi iz Haife nisu poremetili čak ni natpisi u medijima da je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom da na kraju sezone preuzme Beograđane.

 Barak Bahar vodi Makabi do nove titule Izvor: Shutterrstock

Dok je Miloš Milojević sa Crvenom zvezdom slavio tri boda protiv Mladosti GAT (4:2), njegov nasljednik na klupi srpskog šampiona Barak Bahar dobio je derbi za titulu. Talentovani stručnjak je sa Makabijem iz Haife slavio 1:0 protiv Hapoel Ber Ševe i tako je došao vrlo blizu odbrane naslova prvaka Izraela.

Jedini gol za Haifu, inače dvostrukog uzastopnog šampiona Izraela, postigao je Fransi Pjero, fudbaler koji je jesenas namučio i Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Dva puta je tada tresao mrežu Borjana, dok ga u prvenstvu Izraela nikako nije išlo jer je do sada postigao svega šest golova. Ipak, pogodak koji je postigao u 26. minutu mogao bi da se ispostavi kao ključan u trci za titulu.

Čini se da priče o odlasku u Crvenu zvezdu na kraju sezone nisu poremetile atmosferu u Makabiju, pošto je srušen Baharov nekadašnji tim (sa kojim je tri puta bio prvak Izraela), odnosno mediji u ovoj zemlji su primijetili da nije bilo nikakvog pada u igri kod Makabija.

Sa nova tri boda, Makabi je sada Ber Ševi pobjegao na sedam bodova razlike, dok su na deset koraka ispred Makabija iz Tel Aviva. Čini se da su na putu da ponovo podignu pehar namijenjen šampionu Izraela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC