• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AMERIKANAC SPISKAO 611.000.000 EVRA, PA SE RAZLETIO PO EVROPI: Otpušta trenere kao na traci, sad svima redom nudi posao

Autor Haris Krhalić

Novi vlasnik Čelsija nije baš racionalac, pa je spreman da promijeni cijeli tim i promijeni koliko god je trenera potrebno...

 Čelsi traži novog trenera Izvor: Profimedia

Čelsi je u rasulu! Potrošili su 611.000.000 evra i nalaze se na sredini tabele u Premijer ligi, a ceh je platio Grejem Poter koji je dobio otkaz. Na meti kritika su i Mihajlo Mudrik i najskuplja pojačanja, ali naredni potez uprave na čelu sa novim vlasnikom Todom Boelijem je dovođenje novog trenera.

Iako je bil riječi da je sve gotovo sa doskorašnjim šefom struke Bajerna Julijanom Nagelsmanom, sada su se pojavili novi kandidati za klupu Čelsija. Prema navodima engleskih medija predstavnici "plavaca" su se razletjeli po Evropi.

Navodno su zakazani razgovori sa bivšim trenerom Sautemptona, Totenhema i Pari Sen Žermena Maurisiom Poketinom, kao i sa doskorašnjim selektorom Španije Luisom Enrikeom. Njih dvojica su slobodni i mogli bi odmah da prionu na posao. 

Ipak, među metama su i neki treneri koji su ove sezone napravili velike rezultate, pa tako Čelsi pokušava da ubijedi Lućana Spaletija da ode iz šampionskog Napolija i da dođe u Englesku. Meta je i mladi Portugalac Ruben Amorim koji ima sjajne rezultate sa Sportingom kao i trener Ajntrahta iz Frankfurta Oliver Glasner. Na koga će pasti izbor, vjerovatno ćemo sačekati do kraja sezone da vidimo. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC