• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČELSI VEĆ NAŠAO NOVOG TRENERA!? Bajern ga otjerao zbog SKANDALA, ali "plavci" plaćaju da dođe u London!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čelsi će vrlo brzo imenovati novog trenera, a dok se to ne desi - ekipu će voditi Bruno, dosadašnji pomoćni trener Grejema Potera.

 Julijan Nagelsman preuzima Čelsi Izvor: Profimedia

Čelsi je odlučio da smijeni Grejema Potera poslije samo sedam mjeseci zbog loših rezultata i nisu imali strpljenja za njega iako je novi vlasnik Tod Boli tvrdio da je u pitanju dugoročni projekat i da je zbog toga mladi Englez dobio ugovor na pet godina. Međutim, poslije poraza od Aston vile (2:0) odlučili su da krenu u potragu za novim strategom i čini se da imaju "prvog pika" i to zahvaljući sličnom potezu Bajerna iz Minhena.

Italijanski novinar Fabricio Romano prenosi da rukovodstvo Čelsija želi da dovede Julijana Nagelsmana koji je krajem marta ostao bez posla na "Alijanc areni", iako su rezultati bili zadovoljavajući, ali je njemu "presudila" svlačionica pošto se navodno posvađao sa polovinom igrača zbog svoje nove (sada već bivše) djevojke novinarke.

Nagelsman je inače želio da napravi pauzu u karijeri poslije odlaska iz Bajerna i da mirno sačeka ljeto, međutim poziv Čelsija bi to mogao da promijeni, posebno jer mu se nudi vrlo ambiciozan projekat u koji je uloženo preko 600 miliona evra u posljednja dva prelazna roka. Takođe, povoljna okolnost je što je od decembra tehnički direktor Čelsija Kristofer Vivel sa kojim je Nagelsman već sarađivao u Lajpcigu, dok mu od ljeta stiže i Kristofer Nkunku, najbolji igrač ovog tima.

Interesantno je da će Čelsi morati da plati obeštećenje Bajernu za Nagelsmana, pošto je imao ugovor do 2026. godine i u slučaju da postane trener drugog kluba, poništava se odluka o isplati preostalih plata, međutim šta je sve Tod Boli platio u posljednje vrijeme, čini se da će to biti najmanji problem za Amerikanca.

U medijima se pominju još Maurisio Poketino i Zinedin Zidan, ali malo je vjerovatno da bi sada došli u Čelsi koji insistira na "laptop" trenerima za koje vjeruje da bi mogli da promijene istoriju kluba. Poter nije uspio, a Nagelsman...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC