• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ČELSI JE BACIO 100 MILIONA EVRA NA UKRAJINCA!" Svi ga napadaju, legendarni napadač ga brani: Čekajte, mlad je

Autor Dragan Šutvić

Džimi Flojd Haselnbajnk brani Mihajla Mudrika i pored veoma loših igara.

 haselbajnk brani mudrika  Izvor: Profimedia

Platio je Čelsi 100 miliona evra Šahtjoru za Mihajla Mudrika i za sada od njega nije dobio ništa. Na osam mečeva u novom klubu ukrajinski fudbaler nije postigao nijedan gol. U porazu od Aston Vile (2:0) promašio je i zicer kada je izašao sam pred golmana, zbog svega toga nalazi se na udaru navijača.

Pristalice londonskog kluba su nezadovoljne, pišu da su "bačene pare na Mudrika", ali ga legendarni napadač Džimi Flojd Haselbajnk brani. Uvjeren je da će sve doći na svoje.

"Potrebno mu je vrijeme, imao je veliki promašaj na meču, ali to što je došao za 100 miliona ne znači da je sve gotovo i da ga treba otpisati. Ne znači da neće nastaviti da promašuje, samo mu je potrebno vrijeme i prostor da ustane poslije svega toga i da krene ispočetka", rekao je Džimi.

Holanđanin, koji je proveo četiri godine u Čelsiju, pružio je podršku Mihajlu i istakao je da obeštećenje ne treba da se gleda kao ključni faktor.

"Klub je bio spreman da plati toliko obeštećenje. nije on kriv. Da, morao je bolje da šutira u ovoj situaciji, ali je on krilni igrač. Vidite po načinu šuta da nije navikao na ovakve situacije, mora na tome da radi. Mlad je igrač, slažem se da je morao mnogo bolje, jednostavno nije navikao na takve situacije, fali mu iskustvo i vrijeme će pokazati da li je transfer bio dobar, ima potencijal definitivno", zaključio je Haselbajnk.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC