• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC U POLUFINALU KUPA RS! Crveno-plavi lako protiv Slavije - 0:4 u Istočnom Sarajevu!

Autor Dragan Šutvić

Borac je bez većih problema izborio nastup u polufinalu Kupa Republike Srpske.

 slavija borac kup republike srpske  Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Borca su, praktično rutinski, izborili nastup u polufinalu Kupa Republike Srpske, postigavši četiri pogotka u duelu sa Slavijom, igranom u Istočnom Sarajevu

SLAVIJA – BORAC 0:4 (0:2)
/Šušić 6, Milojević 32, Cvijanović 52, Lukić 78/

Meč je trebalo da bude igran na glavnom terenu SRC Slavija, ali je zbog snježnih padavina prebačen na pomoćni teren sa vještačkom travom, na kojem su se bolje snašli crveno-plavi, koji su do prednosti stigli već u 6. minutu.

Nikola Ninković je izveo korner sa lijeve strane, a na suprotnoj stativi je sam ostao Savo Šušić i pospremio loptu u mrežu iza leđa Amara Sirće.

Minimalnu prednost Borac je imao do 32. minuta, kada je Ninković po drugi put sve pripremio saigračima za pogodak. Centrirao je sa lijeve strane, a ovog puta je loptu glavom zahvatio Đorđe Milojević i po drugi put natjerao golmana "sokolova" na kapitulaciju.

U drugom poluvremenu Borac je postigao još dva pogotka, a na uvećanje prednosti čekao je do 52. minuta, kada je jedan kontranapad i proigravanje Aleksandra Subića krunisao Obren Cvijanović, dok je konačnih 0:4, na asistenciju Jakova Blagaića, u 78. minutu postavio Jovo Lukić, kojem je ovo bio već šesti pogodak u Kupu Republike Srpske u ovoj sezoni.

Prethodno je postigao četiri u duelu sa Skugrićem, dok je bio "krivac" za jedan pogodak u duelu sa Sutjeskom.

Borac će u dvomeču polufinala odmjeriti snage sa Zvijezdom 09, a datumi odigravanja utakmica su 12. april i 3. maj. Drugi polufinalni par čine Krupa i Laktaši.

SLAVIJA: Sirćo, Dabić (od 73. Čvoro), Đerić (od 88. Aškraba), Beširević, Popović, Arbinja, Bjeloš (od 88. L. Čelan), Avdalović (od 62. Asentić), Mandić, Erić, Tomić (od 62. Bogučanin). Trener: Bojan Regoje.

BORAC: Pavlović, Pejović, Jurilj (od 62. Tatar), Cvijanović, Ninković (od 75. Pišek), Predragović (od 75. Popara), Subić (od 62. Vojnović), Lukić, Blagaić, Milojević, Šušić. Trener: Vinko Marinović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC