• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA NEĆE ZAUVIJEK DA ČEKA - BAHAR IMA KRATAK ROK? Crveno-bijeli traže trenera, Izraelac mora da odgovori na ponudu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izraelski stručnjak mogao bi već tokom naredne nedjelje da pristane na sve uslove.

 FK Crvena zvezda postavila rok Baraku Baharu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je u potrazi za novim trenerom, a najozbiljniji kandidat za klupu srpskog šampiona je Izraelac Barak Bahar. Već neko vrijeme spekuliše se o dolasku aktuelnog trenera Makabija iz Haife u Beograd, a sve je krenulo od informacija i fotografija do kojih su došli izraelski mediji - delegacija Crvene zvezde fotografisana je na sastanku sa talentovanim stručnjakom. Očigledno Zvezda želi Bahara, ali neće dozvoliti "zavlačenje".

Kako prenosi portal "One", crveno-bijeli su treneru postavili ultimatum. Barak Bahar ima rok do početka sljedeće nedjelje da se izjasni o ponudi sa stadiona "Rajko Mitić" i tako barem usmeno pristane da naredne sezone predvodi crveno-bijele u grupnoj fazi Lige šampiona! U tekstu ovog portala navodi se da Makabi iz Haife i dalje nije odustao da Bahara kojeg žele na klupi i tokom naredne sezone.

Ipak, Crvena zvezda ima jasnu prednost u odnosu na tim iz Haife. Srpski šampion ima obezbijeđenu grupnu fazu Lige šampiona i samim tim može da "ispunjava želje" novom treneru, koji je na klupi Makabija već dostigao zenit. Trenutno ide ka trećoj tituli u nizu, već je igrao Ligu šampiona i sve je manje izazova koje može da postavi pred sebe.

Sa druge strane, dokazivanje u Crvenoj zvezdi moglo bi da bude odskočna daska ka nekoj ekipi iz Zapadne Evrope, pa možda čak i Top 5 lige. Posebno će to biti ostvarivo ukoliko srpski šampion naredne sezone kroz Ligu šampiona izbori evropsko proljeće, što se sve glasnije čuje po hodnicima stadiona kao cilj za sezonu 2023/24. Samo učešće u grupnoj fazi nije dovoljno veliki izazov ni za Crvenu zvezdu ni za Baraka Bahara, koji je prethodne sezone upravo sa stadiona "Rajko Mitić" odveo Makabi iz Haife u grupu sa Benfikom, PSŽ-om i Juventusom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC