• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRATSKI KLUB "KRADE" ZVEZDI TRENERA U ZADNJI ČAS: Bahar dobio ozbiljnu ponudu, zovu ga iz velikana!

Autor Haris Krhalić

Olimpijakos je kao i Crvena zvezda na svojoj koži osjetio kako igraju timovi Baraka Bahara i sada žele da ga "otmu" Makabiju i Zvezdi!

 Olimpijakos želi Bahara Izvor: Profimedia

Nastavlja se saga oko Baraka Bahara. Izraelski trener koji je "preko" Crvene zvezde uveo Makabi iz Haife u Ligu šampiona bio je na pregovorima sa Crvenom zvezdom, ali sada se drugi crveno-bijeli klub uključio u trku za njega.

Zvezda je ponudila 1.000.000 evra godišnje Baharu, koji nije krio da pregovara sa timom iz Beograda, ali sada izraelski "sport 5" javlja da ga želi i Olimpijakos. Kako navode u tekstu koji ekskluzivno donose, nakon otpuštanja Španca Mičela sa mjesta trenera Olimpijakosa tim iz Pireja hoće Bahara na klupi.

Nekadašnji legendarni vezista Real Madrida i reprezentativac Španije je poslije remija sa Arisom 2:2 dobio otkaz i zamijenio ga je njegov zamjenik Hose Anigo. Ipak on je samo privremeno rješenje i biće treći trener ekipe ove sezone. Grčki klub je htio Bahara i na startu sezone, kada ih je izbacio iz Lige šampiona. Pre nego što je u plejofu eliminisao Crvenu zvezdu Bahar je sa Makabijem remizirao 1:1 protiv crveno-bijelih iz Grčke u Izraelu, a onda ih razbio 4:0 u Pireju.

Tada nisu uspjeli da ga dovedu, a sada je na listi želja zajedno sa legendarnim Đenarom Gatuzom, Špancem Hose Bordalasom, Džesijem Maršom koji je dobio otkaz u Lidsu, bivšim igračem Olimpijakosa Estbanom Kambijasom, iskusnim Žoržom Žezusom, kao i nekadašnjim trenerom Viljareala Marselinom.

Olimpijakos je treći na tabeli u Grčkoj sa 60 bodova, tri boda ispod AEK-a i Panatinaikosa, a stigli su i do polufinala kupa Grčke gdje su u prvom meču poraženi od AEK-a 3:0. Makabi iz Haife želi da ga zadrži, sa Crvenom zvezdom ima sigurno mjesto u Ligi šampiona, ali Olimpijakos je vjerovatno spreman ozbiljno da ga plati i da mu da veliki budžet za pojačanja. Vidjećemo gdje će završiti, a sve ovo osluškuju i u Ljutice Bogdana...

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC