• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TO JE MALO AMATERSKI, A I NEKOREKTNO PREMA MILOJEVIĆU! "Grof" se oglasio zbog smjene trenera Zvezde: Izvanredno vodi...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miodrag Božović je prokomentarisao navode o smjeni trenera Miloša Milojevića i dolasku Baraka Bahara iz Makabija.

 Miodrag Božović o smjeni Miloša Milojevića i dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu Izvor: YouTube/Miljanov korner/Screenshot/MN Press

I dalje nije zvanično, ali čini se da će Crvena zvezda na kraju sezone smijeniti Miloša Milojevića čak i da osvoji duplu krunu, pošto za grupnu fazu Lige šampiona želi da dovede Baraka Bahara iz Izraela. Nedavno je delegacija crveno-bijelih fotografisana na večeri sa sjajnim trenerom Makabija i nakon toga je klupko počelo da se odmotava, pa djeluje da je deset kola prije kraja Superlige i trener Milojević doveden pred "svršen čin".

I to se ne dopada jednom od njegovih prethodnika... Miodrag "Grof" Božović ima staž na Marakani i kao fudbaler i kao trener, tako da saosjeća sa svojim mladim kolegom i vjeruje da je "smjena", ako dođe uopšte do nje na kraju, mogla da bude odrađena daleko bolje.

"U suštini, ne znam... Vjerovatno ljudi iz kluba znaju šta rade. Njihova je odluka", zastajkivao je Miodrag Božović i birao riječi dok je na ovu temu govorio u podkastu "Miljanov korner": "Možda su samo večerali... U svakom slučaju malo je amaterski da ih uhvate i fotografišu sa trenerom i da sva sredstva javnog informisanja pišu o tome. To je nekorektno prema Milojeviću. Svako ima pravo da postavlja i mijenja, ali to mora da bude sa malo većim nivoom, bar kada je u pitanju Crvena zvezda."

Odavno već u Crvenoj zvezdi znaju da će prvo mjesto u Superligi donijeti sa sobom grupnu fazu Lige šampiona i ogromne finansijske benefite (više od 30 miliona evra), ali smatra da je hrabro ciljati osminu finala najjačeg takmičenja uprkos svim najavljenim pojačanjima i "sječi" viška.

"Sada je Zvezda već dovela nove igrače (Olajinka i Stamenić, prim. aut.) ali sa bilo kojim trenerom će biti teško izaći iz grupe Lige šampiona. Možemo mi da navijamo, ali... To ako se desi, to je veliki uspjeh, ali objektivno su sve ekipe jake. Mi se radujemo ponekad, a kad god se obradujemo - ništa se nije desilo. Obradovali smo se Omoniji, Makabiju, a nije se prošlo. Nema tu lakog protivnika", poručio je Božović i istakao da razumije što su navijači crveno-bijelih toliko zahtjevni.

"Sigurno bi navijači svakom treneru našli manu, takav je to klub i toliko navijača ima da navijači traže mnogo i više, čak i nerealno. Teško je udovoljiti navijačima jer su privrženi klubu i mora iz te ljubavi da im se prašta. Što se tiče Miloša Milojevića, mislim da izvanredno vodi ekipu i na prvom su mjestu. Velike su šanse da osvoji Kup, odnosno da uzme duplu krunu i da bude smijenjen. Koliko ja znam, Milojević je vrlo talentovan i dosta je radio, a rezultat sve govori. Ne znam, ako ćemo hipotetički, to je teško reći, ali da bi neko nešto napravio mora malo veća šansa da mu se da."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC