• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi detalji oko Bahara i Crvene zvezde: Izraelac pričao sa upravom - prioritet je TITULA u Izraelu!

Autor Dragan Šutvić

Izraelski trener Barak Bahar je nastavio pregovore o svojoj budućnosti, a kako stvari stoje izgleda da u narednih mjesec dana neće donijeti konačnu odluku.

 detalji oko baraka bahara i crvene zvezde  Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Kako javlja izraelski "Sport 5" Makabi iz Haife nije spreman da ponudi Baraku Baharu iste uslove koje mu nudi Crvena zvezda! Izraelski trener je javno rekao da ima ponudu Crvene zvezde i to više nije tajna, a stigao je prvog aprila i da se našali na taj račun.

Igrači ipak žele da on ostane, pogotovo nakon pobjede nad Hapoel Ber Ševom u subotu nakon koje je prakitčno obezbijedio treću uzastopnu titulu u prvenstvu Izraela, ali kako navode izraelski mediji Bahar je obavio razgovore sa vlasnikom kluba Jankelom Šaharom. 

Navodi se da se Bahar dogovorio sa upravom da do kraja sezone neće ništa dogovoriti sa crveno-bijelima dok i matematički ne obezbijedi titulu. Ako se uzme u obzir da Bahar i Makabi iz Haife imaju sedam bodova više od drugoplasirane ekipe na tabeli, a do kraja je ostalo osam kola, jasno je da vjerovatno u aprilu nećemo imati potvrdu dogovora između izraelskog trenera i aktuelnog srpskog šampiona. 

Izraelski portal je potvrdio saznanje MONDA da Crvena zvezda Baharu nudi 1.000.000 evra godišnje za njegove usluge, a Makabi je jasno stavio do znanja treneru da nemaju toliki novac. Ipak navodi se da ni sam klub neće iznijeti svoje zahteve što se tiče eventualnog obeštećenja za Bahara dok se ne završi prvenstvo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC