• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prije par mjeseci objavio da je gej - sad izbačen iz tima: Zaustavila ga policija, a Jakub odbio da ga testiraju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznati češki fudbaler Jakub Jankto objavio je da neće igrati do kraja sezone zbog problema sa mentalnim zdravljem, dok sa druge strane češki mediji pišu da je napravio incident u saobraćaju i da je zato izbačen iz tima.

 Jakub Jankto izbačen iz tima Sparte Prag Izvor: Profimedia

Poznati češki fudbaler Jakub Jankto saopštio je javnosti da je homoseksualac prije dva mjeseca i poslije toga je dobio veliku podršku saigrača i kluba za koji nastupa, međutim sada je iznevjerio iste te ljude. Sparta je izbacila Jankta iz tima zbog nediscipline i jasno je objašnjeno da posljednja odluka nema veze sa njegovom seksualnošću, nego sa prekršajem koji je napravio i u koji je uključena i češka policija.

Jakub Jankto ne trenira više sa saigračima u Sparti, nego odvojeno, pošto je prema informacijama iz Češke odbio da se testira na alkohol i drogu pošto ga je policija zaustavila u saobraćaju u blizini najvećeg stadiona na svijetu "Strahova".

"Prvi tim Sparte nastavlje bez Jakuba Jankta. Fudbaler nije spreman da ispunjava obaveze iz profesionalnog ugovora i zato neće biti na timskim treninzima. Klupsko rukovodstvo se sastalo sa fudbalerom i na sastanku smo razgovarali o incidentu koji se desio u utorak, a koji uključuje njegov prekršaj u saobraćaju. Zajednički je odlučeno da do daljeg Jankto neće biti na treninzima našeg tima dok ne riješi privatne probleme", objašnjeno je u saopštenju praškog kluba i dodatno je pojašnjeno da se mediji ne miješaju u privatni život ovog fudbalera.

Jankto je inače fudbaler Hetafea i u Sparti je samo na pozajmici do kraja sezone, dok se u međuvremenu oglasio i na društvenim mrežama i objasnio da mu "njegovo zdravlje i mentalno stanje" ne dozvoljavaju da pomogne Sparti do kraja sezone. Podsjetimo, fudbalera je poslije "autovanja" u medijima ocrnila i bivša supruga koja kaže da ne plaća alimentaciju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC