• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAT MU NA "MARAKANI", A ON ŠOKIRAO OLIMPIKO! Ivan pokazao Italiji kakav je MAJSTOR - golčinom sa 30 metara!

Autor Dragan Šutvić

Kakvo popodne za srpsku fudbalsku braću, Iliće i Milinković-Saviće

 gol ivana ilića za torino protiv lacija  Izvor: MN Press/TV Arena sport

Neobično subotnje popodne za srpski fudbalere, iz više razloga. Dok su na "Marakani" igrali Crvena zvezda i TSC, na terenu je bio vezista gostiju Luka Ilić, nekadašnji đak crveno-bijelih. Dok je zajedno sa Sašom Jovanovićem stvarao velike probleme domaćinu, njegov rođeni brat Ivan Ilić igrao je za Torino i bio strijelac gola protiv Lacija na punom Olimpiku. Pogodio je sa više od 25 metara i utišao Rim, prevarivši golmana Ivana Provedela.

Za to vreme, njegov brat je vodio veliku bitku protiv Zvezde, u derbiju kola Superlige, a zanimljivo je da oni nisu jedina braća koja su u tim trenucima igrala istovremeno. Štaviše, Sergej Milinković Savić, kapiten Lacija, šutirao je iz "slobodnjaka" ka golu Torina pred kojim je stajao njegov rođeni brat, Vanja Milinković-Savić. Bio je to dobar šut, ali je Vanja uhvatio "živu" loptu, pa se nasmijao.

Ivan i Luka Ilić bili su svojevremeno u omladinskom pogonu Crvene zvezde, u kojem ih je uočio i 2017. kupio Mančester siti, a prethodnih godina putevi su im se razišli. Dok je Ivan jedan od najperspektivnijih vezista Serije A, Luka se vratio u srpski fudbal iz Holandije i u dresu TSC-a ovog proljeća bori se za istorijski uspjeh - plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Izvor: Profimedia/Marco Canoniero/Alamy Live News

Dok je Ivan Ilić uveliko "A" reprezentativac i igrač koji je zimus plaćen 15 miliona evra Veroni, njegov brat Luka takođe je početkom godine igrao za reprezentaciju, na prijateljskoj utakmici protiv SAD u Los Anđeles, tokom koje bio i strijelac za "orlove". Luka Ilić će na ljeto napuniti 24 godine, Ivan je u martu napunio 22 i sigurno je da ćemo još dosta sezona pratiti njihove karijere. Ko zna, možda i zajedno zaigraju u dresu Srbije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC