• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRAVIMO TIM ZA LIGU ŠAMPIONA, VEĆ SMO POTPISALI DVOJICU! Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela se javili nakon osvojene titule!

Autor Dragan Šutvić

Rukovodstvo Crvene zvezde o uspjehu u Superligi i planovima za sljedeću sezonu.

 terzić i mrkela o tituli crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Nakon što je Crvena zvezda osvojila titulu, šestu u nizu, i plasirala se u grupnu fazu Lige šampiona, oglasio se generalni direktor crveno-bijelih, Zvezdan Terzić. Ocijenio je da je Zvezda osvojila "najubjedljiviju" titulu, podsjetio da je aktuelna generacija Zvezde ispisala istoriju i da ima šansu da piše njene nove stranice.

"Ovo je najubjedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i vjerujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat. Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim dijelom zasluga upravo nas, ići direktno u Ligu šampiona. Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku ljetnih priprema 2022. godine, svjesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspjeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mjesec dana prije završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu. Pred nama je još šest utakmica u prvenstvu koje ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno sa ciljem da nastavimo da pobjeđujemo, a takmičimo se i u Kupu Srbije. Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune. Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati ljetne pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju", rekao je Terzić.

Oglasio se i sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela, podsjetivši da su već dogovoreni dolasci dvojice igrača, jer je potpisao i novi napadač, Nigerijac Piter Olajinka iz Slavije iz Praga, kao i reprezentativac Novog Zelanda srpskog porijekla, vezista Marko Stamenić iz Kopenhagena.

"Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde i ponosan sam što smo je osvojili. Već u aprilu smo uspjeli da postanemo prvaci Srbije i plasiramo se u Ligu šampiona, prvi u Evropi, što dovoljno govori o tome koliko smo bili uspješni. Naravno, ne zaustavljamo se ovdje, jer želimo i da osvojimo Kup Srbije, te da se odlikujemo trećom duplom krunom u nizu, a ujedno radimo i na sklapanju tima koji će nas predstavljati u Ligi šampiona. Već smo realizovali dva velika posla, s obzirom da smo bez obeštećenja potpisali Olanjinku i Stamenića, a nema sumnje da ćemo nastaviti u tom maniru, sve sa ciljem dodatnog ubrzavanja i podmlađivanja Zvezde. Želimo da zvezdaši uživaju u modernom fudbalu, to je naš cilj".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC