• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DAJTE OSTAVKE I TJERAJTE SE U 100 PIČ*** MATERINIH IZ KLUBA!" Burno saopštenje navijača, dosta im je nezapamćene krize!

Autor Dragan Šutvić

Mnogo se ulagalo prethodnih godina u Osijek, a sada je klub na ivici kolapsa i haos je zavladao u ekipi. Povodom toga se oglasila i navijačka grupa "Kohorta".

 navijači osijeka protiv uprave  Izvor: Profimedia

Veliki novac su mađarski investitori uložili u Osijek, ali kako u klubu mnogo toga ne valja, hrvatski mediji su prvo prenijeli da Mađari planiraju da se povuku iz kluba. Nakon toga, oglasili su se navijači!

Osijek u prethodnih 13 mečeva nema pobjedu, od toga 11 u HNL-u, a od odlaska trenera Nenada Bjelice klub je u očajnom stanju. Sada se oglasila njihova navijačka grupa "Kohorta" koja kao glavnog krivca vidi sportskog direktora Ivicu Kuleševića i koja nije birala riječi da iskaže nezadovoljstvo dešavanjima u klubu, 

"Predug je niz loših rezultata naše ekipe u domaćem prvenstvu, naša nesposobna uprava dovela nas je do katastrofalne situacije. Došli smo u situaciju gdje šest kola prije kraja prvenstva više ni ne zavisimo sami o sebi u borbi za mjesto koje vodi u kvalifikacije za evropska takmičenja. NK Osijek 11 utakmica ne zna za pobjedu, rušimo najlošije klupske rekorde, gazimo ka dnu... Sudije nas potkradaju iz utakmice u utakmicu, ali u klubu nema osobe koja će istupiti u javnost i boriti se protiv te nepravde. To nas je dovelo do situacija da nas sve više i više j*bu.... Gospodo iz uprave, ko će preuzeti odgovornost? Dovođenje alibi trenera i njegovo otpuštanje nakon par kola ne vodi nikuda, pravite sprdačinu od kluba. Krenimo od Valentine koja je tu godinama u klubu i crpi novac iz kluba te glumi dežurnog policajca godinama. Kada se dobre stvari oko kluba događaju prva je tu, a sada kada je situacija katastrofalna skriva se u mišjoj rupi... Dajte ostavke i tjerajte se u 100 pič... materinih iz Osijeka!

Direktore Kuleševiću, kakvo je stanje? Ako ne znate vi, mi ćemo vam reći... stanje je katastrofalno, strpljenja više nema. Dosta ste se igrali s ugledom našeg kluba. Rasprodaj sve za kikiriki pa potrpaj ekipu klincima... Dovode se kojekakvi polutreneri koji nisu zreli za biti dio Osijeka. Nema rezultata, nema veze, smijeni trenera dovešćemo novog... Ti si Kuleševiću taj koji je postavio tog trenera, ti si taj koji je odgovoran za to što na našim domaćim utakmicama klupa za rezerve je poluprazna... Dosta je bilo igranja s Osijekom, Osijek nije tvoja igračka. Odj*bi iz kluba", navodi se u saopštenju.

Klub već neko vreme radi na modernom stadionu "Pampas"koji je blizu svečanog otvaranja, a navijači ne žele da ekipa i organizacija budu u ovako lošem stanju pred preseljenje na ovu prelijepu građevinu. 

"Marketing kluba je očajan, u gradu se ne može kupiti najobičniji dres našeg kluba. Posjete na stadionu su očajne, ostalo nam je svega još par utakmica do preseljenja na Pampas, trebamo li to preseljenje dočekati u ovako truloj atmosferi? Je li, Čoharu? Kohorta je uvijek bila i biće tu uz klub kada je najgore, uvek smo reagovali na nepravilnosti u radu uprava našeg kluba, a tako je i sada. Ovo je borba za boljitak našeg kluba u kojoj nećemo odustajati, ustrajaćemo do samog kraja i našeg konačnog cilja, odlaska trenutne uprave kluba! Čoharu, Kule, Valentina, Hojsaku, Sakalju odlazite! Ovim putem pozivamo sve navijače NK Osijek koji će prisustvovati utakmici u srijedu da glasnom pesmom poguraju igrače ka pobjedi i još glasnije izraze svoje nezadovoljstvo radom uprave", navodi se u saopštenju navijača Osijeka. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC