• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka u Premijer ligi - "Petarda" za 20 minuta: Njukasl "rastavio" Totenhem!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ne pamti se ovakvo brukanje u Premijer ligi, Totenhem je baš u ozbiljnom kanalu!

 Njukasl dao Totenhemu pet golova za 20 minuta Izvor: Profimedia

Kakav potop u Premijer ligi! Njukasl i Totenhem su se sastali u duelu ključnom u borbi za odlazak u Ligu šampiona sljedeće sezone, a umjesto neizvjesnog derbija vidjeli smo "petardu" već poslije 20 minuta igre! Domaći tim je pregazio očajne "pijevce" i u 21. minutu je na semaforu pisalo 5:0! 

Sve je počelo kada je već u drugom minutu Brazilac Žoelinton imao veliku šansu. Iako je odbranio Ugo Ljoris odbijena lopta je došla do Džejkoba Marfija koji je pogodio za 2:0 već poslije stotinak sekundi. Nije prošlo mnogo, a već u šestom minutu bilo je 2:0. Fabijan Šer je centrirao, a sada je Žoelinton bio precizan i pogodio je mrežu.

Nije bilo predaha za "pijevce" i u devetom minutu mladi Marfi je dao drugi gol na meču. Iz sve snage je naletio na loptu i poslao je u donji lijevi ugao za 3:0. Hari Kejn je potom imao šansu da vrati Totenhem u igru, ali umjesto toga u 19. minutu Aleksander Isak je pogodio za 4:0 u 19. minutu, pa je onda iskoristio asistenciju Šona Longstafa u 21. za 5:0! Do poluvremena je Longstaf pao u šesnaestercu protivnika, ali pri rezultatu 5:0 sudija nije htio da dosudi jedanaesterac.

Poslije ove utakmice Njukasl će biti treći na tabeli sa 59 bodova, koliko na četvrtom mjestu ima i Mančester junajted, sa jednom odigranom utakmicom manje. Totenhem je peti, odigrao je meč više od Njukasla i ima 53 boda, tako da je "pijevcima" poslije ovoga Liga šampiona definitivno van domšaja i boriće se sa Aston Vilom, Liverpulom i Brajtonom za mjesto u Ligi Evrope ili Ligi konferencije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC