• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UPRKOS MOM UPOZORENJU, NEKE GLAVE SU POLETJELE: Vlado Jagodić razočaran - Izmjene mi nisu donijele ništa osim glavobolje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sloga Meridian imala je sjajnu priliku da povede protiv Igmana u Konjicu, ali je Dimitrije Zajić promašio penal. U drugom poluvremenu potpuno se raspala igra gostiju iz Doboja, koji su primili tri gola.

 Vlado Jagodić i Husref Musemić komentar utakmice Igman Sloga 3:0 Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbaleri Sloge Meridian dobro su parirali Igmanu u prvom poluvremenu, imali čak i penal, koji u gol nije uspio da pretvori Dimitrije Zajić. Šutirao je veoma loše, a lopta je otišla pored stative.

Taj promašaj kao da je potpuno poremetio gostujući tim, čija igra se u nastavku meča potpuno raspala, pa su Konjičani zabilježili ubjedljiv trijumf 3:0. Pokušao je Vlado Jagodić izmjenama da razdrma svoj sastav kao što je to radio u nekim prethodnim mečevima, ali ovaj put spasa nije bilo.

"Apsolutno ne mogu biti zadovoljan. Kako da budem zadovoljan kad smo izgubili 3:0? Utakmica se može izgubiti, ali tijesnim rezultatom. Ako već gubimo, treba je dovesti do neizvjesnosti do samog kraja. Međutim, odigrano prvo poluvrijeme mi je davalo signale da možemo. U posljednje tri utakmice drugo poluvrijeme nam je donijelo mnogo bolju igru. Danas izmjene koje sam napravio ništa mi nisu donijele", istakao je Jagodić nakon meča u Konjicu.

Vidjelo se od samog starta nastavka da će domaći igrači pokušati što prije da postignu gol, kako bi utakmicu uveli u mirnije vode. I to se desilo.

"Upozoravao sam na poluvremenu da će Igman u prvih 10-15 minuta nastavka pokušati sve da dođe do vođstva. Žao mi je prvog poluvremena. Mislim da smo prikazali dobru igru, imali svoje prilike, a ne možete imati bolju priliku od kaznenog udarca. Nismo ni to iskoristili i obično uslijedi kazna. Da nismo rano primili prvi gol, mislim da bi bilo sasvim drugačije. Ovaj put razočaran sam drugim poluvremenom, kao što sam ranije hvalio. Izmjene mi nisu donijele ništa, samo novu glavobolju. Čestitam Igmanu, publici koja je nosila svoj tim cijelu utakmicu, čestitam kolegi Musemiću i želim im sve najbolje u nastavku sezone", poručio je trener Sloge Meridian.

Ovaj poraz ponovo je doveo Dobojlije u nezgodnu poziciju. Igman je pobjegao sa začelja tabele i sad ima samo bod manje od Sloge Meridian. Jagodićev tim već u narednom kolu igra još jedan meč protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak - u nedjelju dočekuje Leotar iz Trebinja.

"Mi se vraćamo u našu stvarnost. Ali rekao sam igračima da se ne možemo vratiti u ono od ranije - gubljenje utakmica po dva-tri razlike. Pod hitno se moramo osvijestiti. Pokušao sam ih ubijediti da ne poletimo, ali očigledno su neke glave poletjele uprkos mom upozorenju. Imamo samo dva i po dana do Leotara, realno nam je to presudna utakmica sada", zaključio je iskusni stručnjak.

Njegov kolega sa klupe Igmana Husref Musemić bio je mnogo zadovoljniji.

"Vidjeli ste šta jedna utakmica može da ponudi - jako loše prvo poluvrijeme, promašen penal... Nismo uspjeli da organizujemo igru ni u jednoj situaciji. Sloga je igrala iza lopte, teško je bilo jer smo bili statični, ali smo napravili izmjene. S tim smo dobili na organizaciji igre, samim tim i šanse i golove. Čestitam mojim igračima, bila je ovo psihološki jako teška utakmica. Sve je to uticalo na onako loše prvo poluvrijeme", rekao je Musemić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC