• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DŽAKA LETI IZ ARSENALA, ARTETI JE DOSTA: Poslije razbijanja u borbi za titulu došao je kraj

Autor Haris Krhalić

Granit Džaka je završio svoje igranje za Arsenal, već na ljeto će u klubu dati sve od sebe da ga se riješi

 Arsenal želi da proda Džaku Izvor: Profimedia

Arsenal je i dalje prvi na tabeli Premijer lige sa 75 bodova, dva više od drugoplasiranog Mančester sitija, ali su porazom od 4:1 u međusobnom duelu sa najvećim rivalom u borbi za titulu realno izgubili sve šanse za pehar. Siti ima dvije utakmice manje i samo čeka da ih nadoknadi i pobjegne "tobdžijama". 

Nakon poraza od Sitija trener Mikel Arteta je vidio koliko je njegov tim slabiji od ekipa na najvišem nivou kao što je Gvardiolin Mančester siti i zato je riješio da tokom ljetnjeg prelaznog roka napravi velike promjene. A prva će biti odlazak Granita Džake.

Iako je ove sezone bio standardan, a ukupno za Arsenal ima preko 300 nastupa, Džaka je prema Aretinom mišljenju rupa u veznom redu njegovog tima. Turbulentan su odnos imali švajcarski fudbaler i španski trener, pošto mu je Arteta prvo dao kapitensku traku, pa ga kaznio i oduzeo mu je, a sada "Dejli mejl" navodi da je Džaka prvi na listi igrača koje Arsenal želi da proda.

Ovaj 30-godišnjak je stigao 2016. godine iz Borusije Menhengladbah za 45.000.000 evra, a sada će sigurno dobiti mnogo manje za njegove usluge. A Džaka je samo prvi na velikoj listi igrača koji su završili svoju odiseju u Londonu. 

Kjeran Tirni koga je iz tima potpuno istisnuo Oleksandar Zinčenko je takođe na prodaju, a za njega je zainteresovan Njukasl, koji će takođe naredne sezone po svemu sudeći igrati Ligu šampiona. Produkti omladinske škole Ris Nelson i Ejnsli Mejtland Najls se nisu nametnuli i biće prodati u Englesku, a iz Remsa sa pozajmice stiže Folarin Balogun koga Arteta neće priključiti ekipi već će ga prodati kako bi skupio novac za neke ozbiljnija pojačanja. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC