• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pao na peto mjesto u Superligi Srbije: Vojvodina napada Ligu šampiona, a crno-bijele tek čeka derbi kola!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vojvodina je pobijedila Voždovac i tako poslala Partizan na peto mjesto u Superligi Srbije. Crno-bijeli tek treba da odigraju svoj meč.

 Vojvodina pobijedila Voždovac, Partizan je peti u Superligi Srbije Izvor: MN PRESS

Vojvodina je pobijedila Voždovac (2:0) i poslala Partizan na peto mjesto. U Novom Sadu je domaćin opravdao ulogu favorita, došao do tri boda i tako prebacio pritisak ponovo na ekipu Igora Duljaja, koju tek čeka derbi kola i meč protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

Do trijumfa su Novosađani stigli rutinski. Nikola Čumić je u 29. minutu postigao gol za vođstvo svog tima, a onda je Iv Baraj u 80. postavio konačan rezultat. Trener Radoslav Batak nije krio zadovoljstvo, ali nije htio da priča o napadu na drugo mjesto i kvalifikacijama za Ligu šampiona, ima četiri boda manje od Čukaričkog i TSC-a, uz meč više. "Idemo korak po korak, čekaju nas teške utakmice, brinemo o sebi, hoćemo da idemo na pobjedu u svkaom meču, svaki bod će biti važan", rekao je Batak za "Arenu sport".

Kako je meč izgledao najbolje govori statistika koja kaže da je gostujući tim imao samo jedan šut u okvir gola (5:1). Doduše, "zmajevi" su kombinovali sastav, pa je na terenu bio i veliki broj mladih igrača. "Od prvog minuta smo bili dominantni, ovo je prava Vojvodina, žao mi je za prošli meč, ali to je iza nas. Gledamo danas, pa sutra, čeka nas meč u Kupu, hoćemo i tamo da se plasiramo u finale, da osvojimo ako Bog da", zaključio je Batak.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC