• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler primio mito, ali iz dva pokušaja nije ispoštovao dogovor! Istraga hitno pokrenuta - stigle i prijetnje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Eduardo Bauerman iz Santosa optužen je za primanje mita...

 Fudbaler primio mito, ali iz dva pokušaja nije ispoštovao dogovor! Istraga hitno pokrenuta - stigle i prijetnje! Izvor: Profimedia/Abner Dourado/AGIF/Sipa USA

Fudbaler Santosa Eduardo Bauerman (27) primio je mito kako bi zaradio novac na kladionici. Brazilski magazin "Veha" otkrio je da je defanzivac čuvenog kluba prihvatio 9.000 evra kako bi na utakmici dobio žuti karton. Međutim, na meču protiv Avaija, uprkos tome što je pokušavao na sve načine, sudija mu nije pokazao javnu opomenu.

Osoba od koje je primio mito je bila bijesna, pa je tako uslijedila žustra rasprava poslije koje je Beuerman obećao da će na narednoj utakmici protiv Botafoga dobiti crveni karton. To se i dogodilo, isključen je, ali je "pocrvenio" po završetku utakmice, što je značilo da ni iz drugog pokušaja nije ispunio dogovor, jer kladionica nije prihvatila crveni koji se dogodio kada je meč već bio gotov.

Bauerman je poslije svega toga obećao da će vratiti sav novac koji je dobio, naglasio je da nije potrošio ni cent. Iz kluba su saopštili da neće komentarisati ništa dok se ne završi istraga koja je pokrenuta od strane javnog tužioca. Pojavio se i transkript razgovora između Eduarda i osobe koja mu je dala novac:

  • "Vidiš li kakvo si sr**e napravio ponovo. Brate, još jednom nisi uradio ono što sam ti je***o rekao. Zašto to nisi uradio u prvom poluvremenu? Uradio si ga laktom, ne slušaš me brate! S***ao si me ponovo. Moraćeš ovo da ispraviš. Platićeš mi sve. Vjerovao sam ti, a ti si me osramotio. Ne slušaš me, nisi uradiio šta sam tražio"
  • "Čoveče, od srca ti kažem, nisam to uradio zato što nisam htio, kunem se. Ne bih to uradio na kraju kad je sve bilo gotovo, ne bih izmišljao izgovore sada...
  • "Zašto ga nisi udario!?"
  • "Obećavam, vratiću sav novac, sve je tu, nisam ništa potrošio"
  • "Vidjećemo se tamo, poslaćeš sve"

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC