• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL U EVROPSKOM POLUFINALU - HULIGANI NAPALI PORODICE! Fudbaleri preskakali ogradu, koškali se i sa obezbjeđenjem

Zbog divljanja domaćih navijača igrači Vest Hema morali da preskaču ogradu i brane svoje porodice?!

 Fudbaleri Vest Hema sukob sa navijačima AZ Izvor: Twitter/printscreen/@footbalIfights

Fudbaleri Vest Hema su u oba polufinalne meča Konferencijske lige savladali AZ Alkmar i izborili sebi evropsko finale, a susret u Holandiji obilježio je i veliki skandal nakon završetka utakmice. Domaći navijači fizički su napali gostujuću delegaciju, tj. porodice igrača engleskog tima, na šta su morali da reaguju i fudbaleri.

Nakon što je počelo koškanje u sektoru koji je bio rezervisan za porodice igrača Vest Hema, fudbaleri engleskog tima su morali da napuste teren i na tribinama upadnu u fizički obračun sa obezbjeđenjem i navijačima. Tom prilikom branili su svoje voljene, a ovakve stvari nikada ne bi trebalo da se događaju na fudbalskim utakmicama - posebno onim u okviru evropskih takmičenja. Pogledajte scene:

Nekoliko igrača Vest Hema posebno se istaklo u ovoj akciji. Kamere su zabilježile koliko su borbeni bili Antonio, Benrama ili Boven, ali se zvijezdama Premijer lige stvarno ne može zamjeriti što su željeli da zaštite porodice od napada huligana. Inače, utakmica između AZ Alkmara i Vest Hema imala je i uvertiru jer su Holanđani po gradu "lovili" navijače iz Engleske. Ovo je incident sa stadiona. 

Finale Konferencijske lige za sezonu 2022/23 igraće se na stadionu Fortuna u Pragu, a snage će odmjeriti Vest Hem i Fiorentina. U dresu italijanskog kluba šansu da stignu do evropskog trofeja imaće i trojica srpskih fudbalera - Nikola Milenković, Aleksa Terzić i Luka Jović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC