• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija igra ključnu utakmicu na Evropskom prvenstvu: Rival je najteži mogući - ovo je poruka selektora Lukovića!

Autor Dragan Šutvić

U-17 reprezentacija Srbije igra odlučujuću utakmicu grupne faze Evropskog prvenstva.

 aleksandar luković pred utakmicu srbija španija  Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbijue

Kadetska selekcija Srbije u srijedu, 24. maja (17.00), igra protiv Španije posljednji meč grupne faze Evropskog prvenstva u Mađarskoj. Poslije poraza na startu od Slovenije (2:4) i potom pobjede protiv Italije (2:0), selektor Aleksandar Luković govorio je za sajt Fudbalskog saveza Srbije o borbi za plasman u nokaut fazu, u koju će dvije najuspješnije ekipe iz grupe.

"Vjerujem da je ekipa spremna za sutrašnji meč protiv Španije. Ova dva dana smo iskoristili da se se momci oporave i odmore poslije utakmice i pobjede protiv Italije. Momci su sada u boljem momentu nego poslije prvog meča protiv Slovenije i danas ćemo odraditi posljednji trening pred ovaj susret, gdje ćemo pripremati taktičke varijante koje bi mogle da nam pomognu da sutra odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Odradili smo analizu Španaca, neću ništa novo reći, radi se o izuzetno kvalitetnoj selekciji, koja ima jasnu i ofanzivnu i defanzivnu strukturu, kao i veliki individualni kvalitet. Vjerujem u naše momke, vjerujem u ono što radimo i pripremićemo utakmicu na najbolji mogući način”, rekao je Luković.

Ono što se znalo i odmah poslije održanog žrijeba jeste da je grupa jaka i neizvjesna, sada se i potvrdilo. Sve četiri ekipe iz grupe imaju šansu za prolaz u nokaut fazu:

"Tako je, apsolutno se slažem, to je bilo jasno od prvog dana. Ali, ponavljam, gledamo samo sebe i da odigramo pravi takmičarski meč, budemo mirni u posjedu i na taj način pokušamo da kontrolišemo utakmicu, a opet da budemo dobro defanzivno organizovani kao protiv Italije. Zaista vjerujem u pozitivan ishod”, zaključio je selektor naše kadetske selekcije. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC