• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TO JE NONSENS, ODLUKA BEZ IKAKVOG DOKAZA: Prva reakcija Kolubare zbog IZBACIVANJA iz Superlige zbog namještanja

Autor Haris Krhalić

Prvi čovjek Kolubare prokomentarisao je odluku Disciplinske komisije da im se oduzme devet bodova zbog sumnji u namještanje utakmica.

 Predsjednik Kolubare o oduzimanju bodova Izvor: MN PRESS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) izrekla je kazne zbog "povrede integriteta takmičenja", prostije rečeno zbog dogovaranja rezultata, a najteže je prošla Kolubara za čije dvije utakmice je UEFA poslala dojave na Terazije. Sumnjive su bile njihove utakmice protiv Mladosti GAT i Spartaka, nakon čega je donesena odluka da im bude oduzeto devet bodova na kolo prije kraja - čime su i zvanično ispali u drugi rang.

Prvi čovjek kluba iz Lazarevca Dragiša Urošević ne želi previše da priča na ovu temu prije nego što se završi žalbeni postupak, na koji Kolubara ima pravo, ali je kratko za "Sportski žurnal" prokomentarisao da je u pitanju "nonsens".

"Ne želim da komentarišem odluku prvostepenog disciplinskog organa, kako pojedini zli jezici i oponenti na sportskom terenu, a izgleda i van njega, ne bi ovo smatrali pritiskom na drugostepenu komisiju. Međutim, ova odluka je pravni nonsens, donesena bez ikakvog dokaza, na osnovu informacije dobijene od UEFA o mogućoj zloupotrebi, dakle sa obavezom da se to utvrdi u postupku. Nažalost, prvostepeni organ to nije utvrđivao nego je samo bez dokaza izrekao kaznu Kolubari koja očigledno nekom smeta sa statusom Superligaša. Velika šteta je pričinjena našem gradu, ali i momcima koji su pošteno nosili dres Kolubare čitave sezone", kazao je Urošević.

Podsjetimo, u drugi rang se uz Kolubaru seli i Mladost GAT, dok u posljednjem kolu predstoji borba za "izbjegavanje baraža" gdje su ugroženi Radnički Niš, Mladost, Javor i Radnik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC