• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Milivojević je slobodan igrač! Ovo je najbolja šansa za Zvezdu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski fudbaler Luka Milivojević neće nastaviti karijeru u Kristal Palasu i mogao bi da bude kapitalno pojačanje za Ligu šampiona.

 Luka Milivojević slobodan igrač, šansa za Crvenu zvezdu Izvor: Profimedia

Crvena zvezda će tokom predstojećeg ljeta morati da napravi rekonstrukciju u timu - u novu sezonu Lige šampiona srpski tim će povesti izraeslki stručnjak Barak Bahar, koji će za početak morati da se bavi odbranom beogradskog kluba. A ispred nje... Voljeli bi svi na stadionu "Rajko Mitić" da vide Luku Milivojevića (32) i čini se da bolje prilike od ovog ljeta neće biti.

Iskusni vezni fudbaler neće nastaviti saradnju sa Kristal Palasom, saopštio je taj engleski fudbaler. Kapiten "orlova" iz Londona napustiće klub kao slobodan igrač, a nije tajna da će čelnici Crvene zvezde pokušati to da iskoriste. Nedavno je o tome govorio sportski direktor Mitar Mrkela, a zatim i potvrdio interesovanje za fudbalera kojeg izuzetno cijeni i generalni direktor Zvezdan Terzić!

Izvor: MN PRESS

Tokom šestogodišnjeg mandata u engleskom fudbalu Milivojević je postao lider Kristal Palasa, kapiten tima i prvi izbor kada je u pitanju izvođenje penala. Njegov uticaj na klub i svlačionicu je bio ogroman, pa ne čudi što je tokom tog perioda postao jedan od omiljenih igrača u očima navijača. Uostalom, Luka je takav status imao i među navijačima Zvezde za koju navija od malih nogu.

Luka Milivojević je seniorsku karijeru počeo u Radničkom iz rodnog Kragujevca, a zatim igrao za Rad, Crvenu zvezdu, Anderleht, Olimpijakos i Kristal Palas. Dio crveno-bijelih iz Beograda bio je od januara 2012. do ljeta 2013. godine, a pod trenerom Robertom Prosinečkim osvojio je Kup Srbije. Milivojević je godinama bio reprezentativac Srbije i u dresu nacionalnog tima odigrao je 38 mečeva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC