• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Ilić odveo Krupu do trofeja u Kupu Grada, pa pohvalio Borac: "Pokazali zavidan nivo borbenosti i kvaliteta!"

Autor Dragan Šutvić

Trener Krupe dao je izjavu za medije nakon finala Kupa Grada.

 vladimir ilić izjava nakon finala kupa grada  Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Krupe trijumfovali su rezultatom 1:0 nad Borcem u finalu Kupa Grada i po peti put u istoriji kluba, a drugi put uzastopno, osvojili trofej u ovom takmičenju.

Šampion m:tel Prve lige Republike Srpske nastupio je u sastavu koji je u najvećoj mjeri iznio teret prvoligaškog takmičenja, a u mladoj ekipi Borca imao je više nego dobrog suparnika, što je u izjavi za MONDO na kraju meča istakao i trener Krupe Vladimir Ilić.

"Sam početak utakmice nije izgledao dobro po nas s obzirom da nismo ušli na maksimalnom nivou. Međutim, poslije toga smo se konsolidovali i počeli da igramo kako smo igrali tokom cijele sezone. Čestitao bih, prije svega, ekipi Borca koja je nastupila u juniorskom sastavu. Pokazali su zavidan nivo igre, ali i borbenosti i na tome im svakako čestitam. Naravno, čestitke upućujem i svojim igračima, stručnom štabu, cijelom klubu na još jednom trofeju. Uspjeli smo dvije godine zaredom da ga osvojimo i na kraju ovaj trofej bih posvetio našem treneru Nenadu Studenu, koji je doveo Krupu do finala a koji se operisao prije dva-tri dana. Želim mu brz oporavak i nadam se da će se vratiti tamo gdje mu je mjesto", rekao je Ilić nakon meča.

Do kraja takmičarske sezone Krupa će ugostiti Željezničar Sport tim. Nakon toga slijedi zasluženi odmor, pa pripreme za novu sezonu.

Da li će ona nositi prefiks premijerligaška ili prvoligaška – trebalo bi da bude poznato sutra, na vanrednoj konferenciji za novinare.

"Mi smo se spremali za ovu utakmicu, ali svakako ćemo se dobro spremiti i za meč sa Željezničar Sport timom jer sezonu želimo da završimo sa pobjedom i da pokažemo da smo u ovom trenutku zasluženo na prvom mjestu. Kada je u pitanju Premijer liga BiH, iskreno očekujem i nadam se da ćemo igrati u njoj. Ostaje nam da čekamo odluku Komisije za licenciranje FS BiH", poručio je Ilić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Čista namještaljka

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC