• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVEĆI TALENAT TUŽIO PARTIZAN! Traži odmah raskid ugovora, duguju mu nekoliko plata

Veliki problemi za Partizan pošto je Nemanja Jović odlučio da tuži klub zbog neisplaćenih zarada.

 Nemanja Jović tužio Partizan Izvor: MN PRESS

I dok je Partizan danas riješio pitanje trenera za sljedeću sezonu poslije razgovora sa Igorem Duljajem i okvirno utvrdio plan za ljetni prelazni rok, nižu se drugi problemi. Najtalentovaniji fudbaler Partizana Nemanja Jović odlučio je da tuži klub zbog dugovanja i da samim tim traži raskid ugovora, prenosi "Mozzart Sport".

Jović je tužbu podnio Arbitražnom sudu FSS koji odlučuje u ovakvim sporovima i na njima će biti odluka da li će crno-bijeli morati na svoju štetu da puste mladog fudbalera. Nije poznato koliko novca mu duguju, ali čim je u pitanju tužba - radi se o nekoliko plata, samim tim i nekoliko stotina hiljada evra, koje zbog finansijskih problema trenutno nemaju u Humskoj. Ono što igrači nemaju više je strpljenje...

Mladi fudbaler iz Zvornika, koji je već dvije godine u prvom timu, nije imao blistavu sezonu iza sebe. I pored toga što je jedan od dvojice "bonusa" koje su imali u Partizanu, Jović je uglavnom "grijao klupu" strancima poput Dijabatea ili Meniga, tako da je skupio manje od hiljadu minuta u svim takmičenjima (preciznije 995). Ta nekonstantnost ga je usporila u razvoju i postigao je svega dva gola na 25 mečeva, uključujući vrlo važnu pobjedu nad TSC-om u plej-ofu (3:1).

U dosadašnjem toku karijere, Nemanja Jović je odigrao 95 mečeva za Partizan i na njima je zabilježio 11 golova i deset asistencija, dok je debitovao i za reprezentaciju Srbije sastavljenu od igrača iz domaćeg prvenstva koja je igrala protiv Jamajke i Japana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC