• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIVENO ZAŠTO JE JOVIĆ TUŽIO PARTIZAN?! Ogroman propust crno-bijelih - Nemanji nisu javili za poziv reprezentacije

Mladi fudbaler Partizana našao se u neobičnoj situaciji, klub ga je pustio da ode na more umjesto u reprezentaciju!

 Partizan Joviću nije javio da je dobio poziv u reprezentaciju Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan je imao ogromnih rezultatskih problema tokom sezone, a crna situacija za crno-bele nastavlja se i nekoliko dana nakon završetka prvenstva. Najveći talenat kluba Nemanja Jović (20), momak koji već nekoliko sezona igra za prvi tim, riješio je da tuži klub i zatraži raskid ugovora. Na sve to, pojavio se još jedan problem...

Kako prenosi "Telegraf", klub iz Humske je zaboravio da obavijesti Nemanju Jovića o pozivu u reprezentaciju koji je stigao na njegovu adresu. Okupljanje mlade reprezentacije zakazano je za 12. jun na Ubu, a pitanje je da li će se tamo pojaviti krilni fudbaler koji je sasvim slučajno saznao da novi selektor Dušan Đorđević računa na njega.

Navodno, u Partizan su stigli i mejl i pismo u kojem se Jović poziva na okupljanje, ali to mladom fudbaleru nije javljeno. On se nakon završetka sezone spakovao i otišao na more, dok je poziv u reprezentaciju ostao na stolu za masažu... Ovakav tretman od strane kluba za koji igra od malih nogu mogao bi da bude jedan od razloga Nemanje Jovića da napusti crno-bijele već tokom ljeta i to kao slobodan igrač. 

Podsjećamo, Jović je do 17. godine bio reprezentativac Bosne i Hercegovine jer je rođen u Zvorniku, ali od tada igra za mlađe selekcije Srbije. Nastupao je za reprezentaciju do 19 i 21 godine, a odigrao je i dva meča za reprezentaciju Superlige, pod komandom Dragana Stojkovića Piksija. U dresu Partizana već ima 95 seniorskih nastupa, 11 golova i 10 asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC