• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se oglasio o Joviću - Ovo je jedina istina! "Klub je kontaktirao igračevog agenta"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli objavili saopštenje o statusu fudbalera za koga se piše da je podnio tužbu protiv kluba.

 Fk Partizan demantovao da duguje Nemanji Joviću 900.000 evra Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan demantovao je da je fudbaler Nemanja Jović (20) tužio klub i da je podnio zahtev za raskid ugovora. Crno-bijeli tvrde da ništa slično nije stiglo u Humsku i uz to su osudili senzacionalističke natpise i iznosu duga prema igraču od 900.000 evra o tome da mu navodno nije prenesen poziv u mladu reprezentaciju.

"U vezi sa današnjim medijskim natpisima da je igrač FK "Partizan" Nemanja Jović podnio tužbu protiv kluba, obaveštavamo javnost da FK "Partizan" nema saznanja o tužbi, niti je klubu dostavljena tužba nekog od igrača, pa ni Nemanje Jovića. U vezi sa tim, klub je kontaktirao igračevog agenta Marka Lomića, koji je i u svojoj izjavi datoj medijima demantovao takve medijske navode.

FK "Partizan" najoštrije osuđuje i demantuje senzacionalističke medijske natpise portala koji je objavio da klub igraču Nemanji Joviću duguje iznos od 900.000 evra. Istine radi, da igrač Jović ima zaključen osmogodišnji ugovor sa klubom i da mu klub potencijalno duguje sve zarade, ukupan dug prema igraču ne bi dostigao navedenu cifru od 900.000 eura. Protiv portala koji je iznio navedenu neistinitu informaciju biće podnesena tužba od strane FK "Partizan", jer navedene neistinite informacije nanose štetu poslovanju i ugledu kluba, posebno pred nastupajući prelazni rok. Takođe osuđujemo i odbacujemo netačne i maliciozne navode drugog portala da klub nije obavijestio Nemanju Jovića o pozivu u "U21" reprezentativnu selekciju".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC