• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna se gdje ide Lionel Mesi - Antonela mu izabrala novi klub!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lionel Mesi će kraj karijere dočekati u SAD, u dresu Intera iz Majamija.

 Lionel Mesi ide u Inter Majami Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je odlučio gdje nastavlja fudbalsku karijeru i gdje će se, vjerovatno, oprostiti od aktivnog igranja. Po inforamcijama do kojih su došli brojni uticajni mediji širom Evrope i svijeta, Argentinac je prelomio da karijeru ne nastavi u Barseloni ili nekom od klubova iz Saudijske Arabije, već da se preseli u SAD!

Novi klub argentinskog ofanzivca biće Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu Dejvida Bekama. "Fenjeraš" u MLS-u uspio je da privuče pažnju najboljeg fudbalera svih vremena i sada se čeka samo da Mesijev potpis bude ozvaničen! Priča se i da je u ovom poslu presudnu ulogu imala Leova supruga Antonela Rokuzo koja je željela da vidi kako izgleda živjeti na Floridi. 

Važnu ulogu imao je i sam Bekam koji je nekoliko puta dolazio u Pariz na pregovore sa Leom Mesijem. U njima nije bilo riječi samo o novcu - 500 miliona koje su nudili Saudijci nedostižno je za Inter - već i o mnogim povlasticama koje bi Argentinac mogao da ima. Navodno, u sklopu ugovora sa Interom iz Majamija Mesija čekaju i brojni sponzorski ugovori na teritoriji Sjeverne i Južne Amerike, ali i aktivno učešće u dva veoma važna događaja.

Kako se očekuje da potpiše ugovor na dvije godine, Mesi će Kopa Ameriku naredne sezone i Mundijal 2026. godine dočekati kao igrač Intera iz Majamija. Oba turnira igraju se na prostoru SAD, a nema sumnje da će kao najveći u istoriji fudbala i aktuelni osvajač Svjetskog prvenstva tih dana biti izuzetno zanimljiv navijačima, novinarima, kompanijama,... Takođe, kao jedna od opcija navodi se i potencijalna pozajmica u Barselonu gdje bi mogao da se oprosti od publike koja ga je najviše voljela!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC