• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa na početku, Bugari već spremili otkaz Krstajiću!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler, a kasnije trener i selektor Mladen Krstajić nalazi se u veoma teškom položaju nekoliko dana pred meč protiv Srbije.

 Mladen Krstajić pred otkazom u Bugarskoj Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Jordan (3:2) u prijateljskom susretu odigranom u Beču, a selektor Dragan Stojković iskoristio je taj meč kao pripremu za Bugare. U četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a trećem meču koji će "orlovi" igrati, nacionalni tim ide na noge Bugarskoj koja ima velike probleme. Prije svih to se odnosi na selektora Mladena Krstajića koji bi mogao da dobije otkaz i prije nego što Srbija stigne u Razgrad.

Nekadašnji reprezentativac, a kasnije i selektor Srbije ima imperativ pobjede u kvalifikacionom meču protiv Litvanije. Nakon poraza od Crne Gore i Mađarske u uvodnim mečevima kvalifikacija, Krstajić mora da uzme sva tri boda u Kaunasu kako bi sačuvao posao. Ove informacije, kao i glasinu da je Georgi Ivanov spreman da ga naslijedi kao privremeno rješenje na mjestu selektora.

Ukoliko bi Bugarska propustila priliku da osvoji tri boda na gostovanju Litvaniji, Srbiju bi u Razgradu sasvim sigurno sačekao novi selektor. To bi značilo kraj ambicioznog projekta koji su čelnici bugarskog saveza najavili za ovaj kvalifikacioni ciklus, jer bi plasman na Evropsko prvenstvo ostao kilometrima daleko od njihovog tima.

Nakon dva odigrana kola Bugarska je posljednjeplasirani tim grupe - bez osvojenog boda, bez postignutog gola i sa ubjedljivo najslabijom gol-razlikom jer je kapitulirala čak četiri puta. Ukoliko se takav trend nastavio i u junskom dijelu kvalifikacija, posao Mladena Krstajića na kormilu ovog nacionalnog tima mogao bi da se karakteriše kao izuzetno neuspješan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC