• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar se pojavio, pa igračima odmah pričao o derbiju sa Partizanom: Bio sam na toj utakmici, bilo je impresivno!

Autor Dragan Šutvić

Novi šef struke Crvene zvezde Barak Bahar je istakao da se nada da će navijači podržati njegov tim kao što je to bio slučaj u finalu ABA lige.

 barak bahar bio na utakmici crvena zvezda partizan  Izvor: Youtube/Printscreen/Crvena zvezda

Crvena zvezda je upalila motore! Okupili su se fudbaleri crveno-bijelih na "Marakani" i upoznali su se sa novim šefom stručnog štaba Barakom Baharom. On je pred svojim igračima istakao da ne voli mnogo da priča, već da je neko ko uživa u radu, a nije propustio da pomene i košarku!

Izraelski stručnjak je bio primijećen na košarkaškom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, a atmosfera mu se jako svidjela i istakao je da se nada da će navijači biti tako vatreni i na utakmicama koje on bude vodio. 

"Prvo sam srećan što sam ovdje i srećan što vas sve vidim. Juče sam otišao da vidim derbi u košarci i vidio sam tamo neke od vas. Bilo je vrlo impresivno, svidjela mi se atmosfera, a pošto smo pobijedili moram sada da odem i na sljedeći meč, da donesem sreću. Bio sam jako uzbuđen zbog atmosfere i navijača i hoću da ovi navijači vide fudbal kakav ja volim. Da bi došli do fudbala koji ja volim potrebno je da radimo jako naporno i da se poboljšamo. Ne volim puno da pričam, volim da radim tako da neću dužiti. Radićemo mnogo i pričati malo", jasan je bio Barak Bahar. 

On je poslije sjajnih rezultata sa nekoliko izraelskih klubova bio na meti nekoliko ekipa, ali se na kraju odlučio za dolazak u Srbiju. Već je krenuo u pravljenje novog tima za Ligu šampiona pa su tako klub napustili Milan Borjan, Radovan Pankov, Veljko Nikolić, Nemanja Motika, Aleksandar Pešić i Nenad Krstičić koji je završio karijeru. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC