• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda htjela najtalentovanijeg srpskog napadača! Terzić spremio 2.000.000 evra, pa otkrio sve o ponudi!

Autor Dragan Šutvić

Generalni direktor Crvene zvezde govorio o Petru Ratkovu, napadaču koji je iz TSC-a otišao u inostranstvo.

 zvezdan terzić o petru ratkovu  Izvor: YOUTUBE/ZVEZDA TV/PRINTSCREEN/MN PRESS

Crvena zvezda će u narednim danima dovesti dvojicu napadača, a nijedan od njih neće biti mladi srpski reprezentativac Petar Ratkov. Doskorašnji fudbaler TSC-a iz Bačke Topole potpisao je ugovor sa RB Salcburgom i karijeru će nastaviti u Austriji. O tome, ali i ponudi koju je Zvezda poslala u Bačku Topolu na prozivci pred novu sezonu govorio je Zvezdan Terzić.

Generalni direktor srpskog šampiona otkrio je da su postojali pregovori Crvene zvezde i TSC-a, a zatim i konkretno govorio o uslovima pod kojima su crveno-bijeli željeli da angažuju mladog napadača. Po njegovim riječima, Zvezda je u Ratkovu vidjela budućnost i nije bila spremna odmah da mu garantuje mjesto prvog napadača.

"Razmišljali smo o Ratkovu, htjeli smo da ga dovedemo. Mi smo htjeli da ga dovedemo kao rezervnu opciju. Igrati sa Ratkovom Ligu šampiona... Radi se o talentovanom igraču, spremili smo 2.000.000 evra TSC-u, da ga dovedemo i da ga čekamo. Došli smo na nivo da možemo rezervu da platimo 2.000.000 evra i da se onda on polako privikava na visoke standarde Crvene zvezde. On će sigurno biti jednog dana veliki igrač, ali morali bismo da ga čekamo", rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i dodao:

"TSC jeste napravio dobar posao, čestitamo im na tome. Ali ne zaboravite da je Zvezda prošle godine prodala za isti iznos Lazetića koji je dao jedan gol, a Ratkov je dao 14 golova."

U međuvremenu je po Ratkova - kojeg žele i Hrvati - došao Red Bul Salcburg i to je najveći posao koji je TSC uradio u klupskoj istoriji. Navodno, u Bačku Topolu stiže 4,5 miliona evra, a u igri su dodatnih 500.000 evra kroz bonuse i čak 15 odsto od naredne prodaje talentovanog golgetera koji je postigao 14 pogodaka u prethodnoj sezoni. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC