• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Husić se vratio u Slobodu: Dolaze li bolji dani za Tuzlake?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon ispadanja iz m:tel Premijer lige BiH, klub sa "Tušnja" krenuo u kompletnu rekonstrukciju, sa željom da se što prije vrati u najviši rang bh. fudbala.

 Azmir Husić zvanično se vratio u Slobodu iz Tuzle Izvor: Promo/FK Sloboda Tuzla

Sloboda iz Tuzle ispala je iz m:tel Premijer lige BiH i naredne sezone nastupaće u nižem rangu takmičenja. S tim u vezi, u tuzlanskom klubu krenuli su sa potpunom rekonstrukcijom, sa željom da se u najskorijem roku vrate u bh. elitu.

Iz Slobode je potvrđeno kako će se u klub vratiti Azmir Husić, koji će se ubuduće praktično pitati za sva važna pitanja na "Tušnju". Klub se oglasio sa zvaničnim saopštenjem, u kojem je potvrdio raspuštanje dosadašnje Skupštine kluba, te skoro imenovanje novog Upravnog odbora koji će predložiti upravo Husić.

"Danas je potpisan Memorandum o razumijevanju između predstavnika FK Sloboda i gospodina Azmira Husića. To znači da će se na prvoj narednoj Skupštini kluba imenovati novi upravni odbor sa osobama koje predloži gospodin Husić. Postojeći saziv Skupštine će napustiti i pokloniti svoja upravljačka prava klubu pri čemu će se imenovati komisija od sedam članova koja će popuniti novi saziv Skupštine. Komisiju će činiti po jedan predstavnik RSD Sloboda, Grada Tuzla, UG Veterani FK Sloboda, UG Prijatelji FK Sloboda, navijačke grupe Fukare Tuzla, FK Sloboda Tuzla i predstavnik gospodina Azmira Husića. Na ovaj način završen je proces imenovanja novog klupskog rukovodstva kojem želimo mnogo sreće u predstojećem radu i nadolazećim izazovima", saopšteno je iz tuzlanskog kluba.

Podsjetimo, u nedavno završenoj sezoni, Tuzlaci su završili kao posljednjeplasirani tim, te se nakon devet godina vraćaju u m:tel Prvu ligu Federacije BiH, gdje će pokušati odmah da osvoje titulu i vrate se u premijerligaško društvo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC