• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO JE OFARBAN U ROZE, A SAD IMA JOŠ LUĐU FRIZURU! Antoan Grizman pokazao šta je uradio po glavi! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Još jednom je Antoan Grizman iznenadio promjenom imidža, a ovog puta je otišao korak dalje nego inače.

 Antoan Grizman nova frizura Izvor: Profimedia/Sipa USA/ANP/MAURICE VAN STONE

Francuski fudbaler Antoan Grizman šokirao je navijače kada se tokom sezone ofarbao u roze, ali izgleda da to nije najluđe što nam je napadač Atletiko Madrida pripremio za 2023. godinu! Nakon okupljanja reprezentacije Francuske na kojem je bio ofarban u bijelo, Grizman se na društvenim mrežama pohvalio novom frizurom - ono u nacionalnom timu bila je samo faza, sada izgleda još čudnije!

Napadač Atletika kratko je ošišan, kosa mu je bijela, ali po njoj ima nekoliko zanimljivih detalja. Recimo, na prednjem dijelu glave primjetan je žuti smajli, a sa strane se vidi cvjetić koji je iscrtao! Još najmanje jedan simbol naslućuje se na drugoj strani glave, ali iz ugla koji je Antoan uhvatio nije moguće jasno utvrditi šta mu je frizer tamo nacrtao! Pogledajte kako izgleda:

Vidjećemo da li je Antoan Grizman odlučio da mu ovo bude novi imidž samo tokom ljeta ili je riješio da i novu sezonu u španskom prvenstvu dočeka sa frizurom kakvu fudbalski svijet nikada nije vidio. Ostaje da se vidi i kako će na ovo reagovati Dijego Simeone, koji je poznat po gvozdenoj disciplini i tek ponekom ispadanju iz šablona kada su u pitanju igrači njegovog tima.

Doduše, to se ne odnosi na Grizmana. Francuz je najbolji fudbal u karijeri igrao baš kod argentinskog trenera i njih dvojica su imali fantastičan odnos u prethodnim sezonama. Čini se da je i nemilosrdni Simeone "slab" na kvalitete francuskog ofanzivca, pa mu ispade toleriše malo više nego ostalim momcima iz ekipe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC