• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u reprezentaciji Francuske zbog kapitenske trake! Grizman čuo da je Mbape dobio prije njega, pa napravio buru...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Antoan Grizman bi mogao da se povuče iz reprezentacije Francuske zbog toga što je Didije Dešan izabrao Kilijana Mbapea za kapitena.

 Antoan Grizman napušta reprezentaciju Francuske zbog kapitenske trake Kilijanu Mbapeu Izvor: Profimedia

Nakon što je Ugo Loris odlučio da se povuče iz reprezentacije Francuske donesena je odluka da novi kapiten "trikolora" bude Kilijan Mbape. Bez ikakve sumnje radi se o najkvalitetnijem fudbaleru kog ima Didije Dešan, međutim sumnju budi to što su mu "samo" 24 godine i što je više puta u dosadašnjem toku karijere bio u centru pažnje zbog nefudbalskih stvari, pa nisu svi ubijeđeni da bi mogao da bude i vođa svlačionice.

Kako sada stvari stoje, tog mišljenja je i Antoan Grizman. Nekada napadač, danas vezni fudbaler, smatra da imenovanje Kilijana Mbapea za kapitena nije dobra stvar i da bi moglo da se negativno odrazi na čitav tim.

Grizman je uvrijeđen jer je smatrao da bi upravo njemu trebalo da pripadne kapitenska traka pošto je od svih aktivnih igrača "trikolora" jedino Olivije Žiru sakupio više nastupa od njega. Preciznije, Grizman kraj svog imena ima 117 utakmica za državni tim i nadao se da će naslijediti Uga Lorisa, ali tako ne misli i Didije Dešan koji vjeruje budućem najboljem strijelcu reprezentacije jer je Mbape već na 36 pogodaka, dok je rekord 53 i drži ga već pomenuti Žiru.

Poslije svega, francuski mediji pišu da bi Grizman mogao i da se povuče iz reprezentacije Francuske što bi bio veliki udarac ako znamo kako je odigrao Svjetsko prvenstvo u Kataru i sa mesta centralnog veznog bio jedan od najboljih pojedinaca, ali ne i bolji od Kilijana Mbapea koji je umalo samostalno dobio finale protiv Argentine.

Podsjetimo, tokom Svjetskog prvenstva u Kataru bilo je još problema u svlačionici Francuske. Karim Benzema je napustio kamp i ne priča više sa Didijeom Dešanom, dok se pričalo i da su ga saigrači iz državnog tima "proterali".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC