• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došlo vrijeme za rastanak: Vladimir Ilić odlazi u grčki Asteras, Krupa mu poželjela sreću

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dosadašnji šef stručnog štaba Krupe trenersku karijeru nastavlja u Grčkoj.

 Vladimir Ilić karijeru nastavlja u Asterasu, Krupa mu se zahvalila Izvor: Promo/FK Krupa

Nakon dvije i po godine, došlo je vrijeme za rastanak.

Iako je sa Krupom imao dugoročni ugovor do 2025. godine, perspektivni trener Vladimir Ilić odlučio se za novi izazov u karijeri. Kako je još početkom juna najavljeno, trenersku karijeru nastaviće u Grčkoj, tačnije u Asterasu, klubu u kojem je stažirao 2021. godine.

Sada je došlo vrijeme da se priključi stručnom štabu grčkog prvoligaša, na čijem čelu je srpski stručnjak Milan Rastavac.

Zbog svega postignutog u prethodne dvije i po sezone, iz prvoligaša iz Krupe na Vrbasu zahvalili su se Iliću, te mladom treneru poželjeli mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.

"Fudbalski klub Krupa zahvaljuje se Vladimiru Iliću na svemu što je uradio na klupi našeg tima i želi mu puno sreće u nastavku njegove trenerske karijere u grčkom Asterasu. Nakon dvije i po sezone provedene na kormilu ekipe, došlo je vrijeme za rastanak, a sve što je Vladimir uradio ostaće zauvijek zlatnim slovima zapisano u istoriji FK Krupa. Minule tri godine bile su najbolje u istoriji našeg kluba. Osvojene su dvije šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske, te trofej u Kupu. Sve to zahvaljujući igračima koji su vođeni stručnim štabom, na čelu sa Vladimirom Ilićem, nizali pobjede i ređali pehare u klupskoj vitrini. FK Krupa Iliću još jednom želi svu sreću, a vrata našeg kluba uvijek mu ostaju otvorena", saopšteno je iz Krupe.

Ilić je kormilo Krupe preuzeo u oktobru 2021. godine, kada je naslijedio iskusnog Velimira Stojnića. U teškom periodu uspio je klubu iz kanjona Vrbasa da osigura opstanak u premijerligaškom društvu, ali su tada krenuli problemi sa licencama i Krupa je izgubila status člana bh. elite.

Uprkos dvije osvojene titule u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, Ilić nije dočekao povratak u najviši rang. Prošle godine dobojska Sloga ušla je kao vicešampion u m:tel Premijer ligu BiH, a ove je to učinila Zvijezda 09 iz Etno-sela Stanišići.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC