• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jahta košta 160.000 evra dnevno, a Modrić ukrcao cijelu porodicu: Hrvati uhvatili Luku - evo gdje provodi ljeto! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji hrvatski fudbaler Luka Modrić godišnji odmor provodi na Jadranu, na luksuznoj jahti.

 Luka Modrić odmor provodi na jahti kod Dubrovnika Izvor: MN Press/Youtube/Romeo United Yachts/printscreen

Luka Modrić je još jednu sezonu odigrao na izuzetno visokom nivou - iako je sa Realom Primeru završio na drugom mjestu, a u Ligi šampiona zaustavljen u polufinalu, hrvatski fudbaler je bio izuzetno dobar. Pokazao je klasu i u dresu Hrvatske, sa kojom je igrao finale Lige nacija, nakon čega je mogao malo da se opusti i ode na godišnji odmor. Hrvatski mediji prenose da ga provodi u blizini Dubrovnika, na luksuznoj jahti!

Tamošnji mediji saznali su da je riječ o modelu "Ferretti Custom Line 120 Erolia" čiji je kapacitet deset osoba, a dnevno iznajmljivanje košta oko 160 hiljada evra! Za udobnost putnika koji se na nju ukrcaju brine sedmoro članova posade, a trenutno je nemoguće kupiti ovakav model. Da stvari budu još zanimljive, nema ni slobodnih termina za iznajmljivanje, pošto se mjesecima unaprijed "rasproda" sve što bude u ponudi. Ovako izgleda jahta:

Modrić se na jahtu ukrcao u subotu ujutru, a za sada nije poznato koliko dana planira da provede. Po riječima očevidaca, Luka je na luksuznoj jahti sa porodicom i prijateljima, koji će imati sve uslove za kvalitetan odmor u okolini Dubrovnika. Ova grupa gostiju se na jahtu ukrcala u luci Srebreno, a sa pučine će imati fantastičan pogled na jedan od najljepših hrvatskih gradova.

Luki Modriću biće izuzetno bitno da se dobro odmori pred početak nove sezone, pošto je sada već u završnoj fazi igračke karijere. Prije nekoliko mjeseci imao je ozbiljnu povredu koju je uspio da sanira u Beogradu, pa će mu i dani na jahti prijati kada je u pitanju oporavak. Pogledajte promotivni spot u kojem je predstavljena jahta kakvu Luka Modrić koristi:

Na njoj odmara jedan od najboljih igrača na svetu.
Izvor: Youtube/Romeo United Yachts

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC