• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAHAR DAJE "ZELENO SVJETLO" ZA ODLAZAK KANGE? Ključni igrač Crvene zvezde nije po ukusu novog trenera, zna se i zašto

Gelor Kanga bi mogao da napusti Crvenu zvezdu ovog ljeta, ako dođe dobra ponuda.

 Barak Bahar ne računa na Gelora Kangu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar je odlučio da "precrta" veliki broj starosjedioca u ekipi. Kapiten tima Milan Borjan je prvi precrtan, a potom su isti "mig" dobili i Marko Gobeljić i Slavoljub Srnić, dok se sada pojavila informacija i da bi Gelor Kanga mogao da napusti stadion "Rajko Mitić" ovog ljeta.

"Sportski žurnal" piše da će se uloga Gabonca u sljedećoj sezoni gotovo sigurno smanjiti pošto Barak Bahar želi sigurnijeg i agresivnijeg igrača na lopti na sredini terena, a Kanga se nije naročito proslavio u susretu protiv Zenita (2:1) kada je "izgubio sto lopti" i kumovao mnogim kontrama protivnika. Kanga nije bio starter protiv Nefčija i tu može da se nasluti da neće biti "osovina tima", pod uslovom da uopšte ostane.Zbog toga Kanga neće biti "osovina tima" iduće sezone, ako naravno ostane.

Navodno, Baharova vizija govori da Gelor Kanga nije neophodan i da "nema sumnje da bi dao zeleno svjetlo za odlazak", ali je jasno da neće biti tako lako pronađi novi klub Gaboncu u tim godinama. Uskoro će Kanga proslaviti 33. rođendan i jedan je od najplaćenijih igrača crveno-bijelih, a ugovorom je vezan za klub još bar dvije godine.

Podsjetimo, Kangi je ovo drugi mandat u Crvenoj zvezdi i u njemu je "sastavio tri godine". Ukupno, odigrao je 187 mečeva za crveno-bijele i na njima zabiležio 40 golova i 54 asistencije, osvojio veliki broj trofeja, ali imao i više ispada zbog kojih je znao da nervira svoje trenere. Pre svega se to odnosi na Dejana Stankovića koji ga je u jednom trenutku gotovo odstranio iz tima zbog disciplinskog prekršaja, ali je na kraju došlo do pomirenja.

Što se tiče rješenja na sredini terena, u slučaju odlaska Kange - Crvena zvezda bi morala da traži novo rješenje jer se priča i o odlasku Kangve, dok su tu još Mijailović, Ado, Šljivić i Stamenić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:29
Kanga se ljuti zbog izmene
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC