• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne zna se da li je više pogriješila Srbija ili Milan: Odbio "orlove", otišao sa San Sira za milion, a sad prodat za 20!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miloš Kerkez je potpisao ugovor sa Bornmutom i biće jedno od najvećih pojačanja ovog engleskog prvoligaša.

 Miloš Kerkez u Bornmutu Izvor: Profimedia

Iako se činilo da će mađarski reprezentativac Miloš Kerkez (19) postati novi član Lacija, čim se javio klub iz Premijer lige - više nije imao dilemu gdje želi da ide. Kerkez je zvanično postao novi član Bornmuta u transferu vrijednom oko 20 miliona evra, prenose engleski mediji.

AZ Alkmar je tako zaradio dvadeset puta veću svotu novca nego što je uložio u Kerkeza prije godinu i po dana. Iz nepoznatog razloga u Milanu nisu bili zadovoljni Kerkezom i prodali su ga samo za milion evra u januaru 2022. godine, da bi sjajni lijevi bek potpuno eksplodirao u Holandiji i postao jedan od najvažnijih igrača AZ-a. Odigrao je 57 utakmica i zabilježio pet golova i osam asistencija, pa je bilo vrijeme za novi korak u karijeri.

"Oduševljeni smo što možemo da objavimo Milošev dolazak. On je talentovan igrač sa velikim potencijalom. Pratio ga je veliki broj klubova širom Evrope, ali sa radošću možemo da kažemo da je došao kod nas kada je čuo naše planove i ambicije za naredni period", rekao je direktor Nil Blejk koji je promovisao novog lijevog beka.

Podsjećamo, Miloš je rođen u Vrbasu, a nakon početnih fudbalskih koraka u rodnom gradu igrao je samo za inostrane klubove. Svojevremeno je bio član mlađih kategorija Rapida iz Beča, zatim je nastupao u Mađarskoj za Đer, a kratko i za slavni Milan gdje je igrao za mladi tim (platili su ga oko 200 hiljada evra u tinejdžerskim danima). Uslijedio je odlazak u Az Alkmar, gdje se potpuno profilisao kao jedan od najtalentovanijih u Evropi. Takođe, odbio je i reprezentaciju Srbije i nastupa za Mađarsku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC