• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORJAN HOĆE DA SE VRATI U ZVEZDU: Bahar ga precrtao, svi očekivali da se naljuti, a bivši kapiten sve iznenadio

Autor Milutin Vujičić

Milan Borjan ne planira da se dugo zadržava u Slovačkoj.

 Milan Borjan se želi vratiti u Crvenu zvezdu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Kanadski reprezentativac Milan Borjan otišao je ovog ljeta iz Crvene zvezde pošto nije bio po ukusu trenera Baraka Bahara. Bez obzira na to što je šest godina bio na golu crveno-bijelih, i sa njima osvajao brojne trofeje, i to noseći kapitensku traku, nije se uklapao u fudbalske zamisli Izraelca pošto je želio da ima čuvara mreže koji aktivnije učestvuje u igri. Ipak, Zvezda nije zauvijek precrtala Borjana nego ga je poslala na pozajmicu...

Borjan je već pokazao u Slovanu iz Bratislave da je i dalje sjajan golman, pošto je odbranio penal i pogurao ih je u drugo kolo kvalifikacija Lige šampiona, a ne namjerava preterano dugo da se zadržava u Slovačkoj i već ima plan da se od ljeta ponovo vrati u svoj klub.

"Imam li volje za povratak u Zvezdu? Uvijek! Zvezda je iznad svih nas pojedinaca. Da li ću se vratiti ne znam, zavisi od stručnog štaba i uprave", kazao je Milan Borjan u intervjuu za "Sportski žurnal" i dodao je da poštuje odluku Izraelca: 

"Poštujem Baharovu odluku, kao i kluba, a ja ću uvijek biti tu za Zvezdu. ispoštovao sam šta su htjeli, želim im sve najbolje. Najiskrenije to govorim. Nadam se da će da osvoje duplu krunu, imaju dobre rezultate u Ligi šampiona. Glazeru želim da lijepo brani, nastavi gdje sam ja stao i donosi klubu dobre rezultate. Zvezda je iznad svih nas i radovaću se svakom uspjehu".

Već sljedeće nedjelje Milan Borjan će gostovati u Mostaru, protiv Zrinjskog, a navijači na društvenim mrežama počeli su unapred da ga vrijeđaju i prizivaju haos. Na te stvari Borjan se uopšte ne osvrće i rekao je da onome ko planira da radi takve stvari, jednostavno nije mjesto na stadionu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:32
Milan Borjan izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC