• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevci razočarani, ali i PONOSNI nakon Beča: Možemo da igramo sa Austrijom, čeka ih PAKAO u Banjaluci!

Autor Dragan Šutvić

Šta su u odjavi meča u Austriji rekli prvotimvci Borca Maks Juraj Ćelić i Nikola Ćetković? /Od izvještaja MONDA iz Beča/

 austrija borac maks juraj ćelić nikola ćetković izjave Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca poklekli su u Beču u posljednjem napadu.

Crveno-plavi su bili na korak od remija u prvom meču sa Austrijom, ali je golgeter "ljubičastih" u posljednjim sekundama pobjegao odbrani Banjalučana i bio brži od holandskog sudije Džoija Koja (1:0), koji se pripremao da označi kraj meča.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Šteta stvarno, da nam se malo nije vratilo, malo je još sreće falilo, tih 20 sekundi do kraja. Nakon ove utakmice sam stvaro jako optimističan, možda je i bolje što se ovako završilo jer u revanšu moramo da pobijedim i sa takvim mentalitetom ćemo pristupiti. Dočekaće ih pakao u Banjaluci", rekao je banjalučkim novinarima u Beču defanzivac Borca Maks Juraj Ćelić.

U tandemu sa Savom Šušićem, odradio je ogroman posao u posljednjoj liniji, ali nije se dalo na Đenerali Areni.

"Jednostavno, napadi su sijevali svaki minut, po deset napada. Prerano je da analiziramo, dobro ćemo pogledati sve i još bolje taktički pripremiti. Optimista sam u vezi utakmice u Banjaluci."

Još mu je, ističe, rano da prežali ovaj rezultat i poraz.

"Stvarno smo igrali hrabro od prvog minuta, imali smo i neke svoje prilike. Imali su i oni, ali treba imati sreću u ovakvim utakmicama. Meni kao štoperu mi je bila posebna motivacija održati "clean sheet" (utakmica bez primljenog pogotka, op.a.) ovdje u Beču, ali to je fudbal, igra se do posljednje sekunde. Imamo, međutim, još jednu utakmicu kod nas kući i baš joj se radujem."

Golman Nikola Ćetković imao je mnogo posla na sinoćnjoj utakmici, ali nije ništa mogao da učini kada se Haris Tabaković našao u njegovom kaznenom prostoru i matirao ga, tik pred kraj meča.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Šteta velika što smo primili gol na takav način, u samom finišu utakmice... Međutim, treba da napustimo Beč uzdignute glave jer smo pokazali karakter, pokazali da možemo da igramo sa ovakvim protivnikom. Oni su navikli da igraju ovakve utakmice jer svaki vikend igraju mečeve visokog intenziteta. Ništa, međutim, nije izgubljeno, možda je i bolje što je ovako jer ćemo ih sigurno dočekati u boljem ambijentu nego što je bio ovdje. Uz pomoć naših navijača, mislim da ćemo ostvariti dobar rezultat", rekao je Ćetković, koji se osvrnuo i na veliku podršku Lešinara, ali i drugih navijača po ostalim tribinama, koji su doputovali da bodre crveno-plave u Austriji.

"To je još jedan pokazatelj da Borac nije mali klub i da ima svoje obožavaoce i fanove gdje god da igramo. Ovom prilikom ih pozivam da na Gradski stadion dođu u što većem broju i da zajedno slavimo pobjedu, nadam se."

Revanš utakmica igra se 3. avgusta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC