• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA OSTALA BEZ BOMBE PRELAZNOG ROKA!? Sve bilo dogovoreno, pa propalo

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda neće mnogo žaliti jer je "uštedjela" novac, a istovremeno vidjela da tim funkcioniše i bez viđenog pojačanja u napadu.

 late lat ne dolazi u crvenu zvezdu  Izvor: Instagram/ema_lath/Screenshot

Crvena zvezda je još tokom proljeća naciljala da Emanuel Late Lat (24) bude udarna igla za Ligu šampiona, međutim uprkos tome što su ga na vrijeme "napali" i dogovorili se sa Atalantom, čini se da napadač iz Obale Slonovače definitivno neće doći u Beograd. Makar to neće biti ovog ljeta. To se činilo poslije sve pesimističnijih izjava Marka Marina i Zvezdana Terzića, dok sada takvi signali dolaze i sa tržišta...

Nakon što se Emanuel Late Lat izborio da ostane u Atalanti tokom priprema, malo je reći da je iskoristio priliku pošto je u dva susreta - protiv Pro Verčelija i Bornmuta - postigao četiri gola. To je naravno alarmiralo i bogatije klubove sa Zapada, tako da je Zvezda dobila opaku konkurenciju kojoj teško može da parira.

Prema informacijama specijalizovanog italijanskog sajta za transfere "Tutomerkato", Alaves se raspituje za zdravlje napadača iz Obale Slonovače, dok je zainteresovan i Bazel, posebno jer su vidjeli prošle sezone šta može u Sent Galenu (16 golova). Takođe, spominje se i da je bugarski Ludogorec zainteresovan za Late Lata, a viđali smo prethodnih godina da su oni i te kako znali da "odriješe kesu" za pojačanja iz inostranstva.

Prema informacijama iz Crvene zvezde, transfer Late Lata je za sada stopiran zbog toga što su agenti napadača tražili previše novca, ali dobro je poznato da je prelazni rok otvoren u Srbiji sve do 15. septembra. Do tada mnogo toga može da se promijeni, međutim na "Marakani" mogu da odahnu - sve funkcioniše kako treba.

Pretpostavljalo se da će Late Lat biti najvažniji igrač u sistemu Baraka Bahara, ali vidjeli smo već tokom prethodnih nedjelja da sasvim dobro funkcioniše i bez njega, stoga neće ni u Crvenoj zvezdi forsirati transfer i napraviti glomazan tim. Na neki način Zvezda je "uštedjela" i 3,5 miliona evra, koliko je bio dogovoreni transfer Emanuela Late Lata, pa taj novac može da reinvestira u neki drugi dio tima - recimo sredinu?

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC