• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA GAZI, A BAHAR KRITIKUJE: Nije zadovoljan ni sa 5:0, kaže da mora bolje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Barak Bahar ne skida nogu sa gasa, nije mu dovoljno ni kada njegov tim pobijedi 5:0.

 Barak Bahar nezadovoljan nakon 5:0 Zvezde Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nakon pet golova u mreži Fiorentine Crvena zvezda je trijumfovala i protiv Vojvodine na startu Superlige Srbije sa 5:0. Šef struke crveno-bijelih Barak Bahar i pored toga nije mogao da bude potpuno zadovoljan!

"Bilo je dijelova koji mi se sviđaju, ali i onih gdje smo mogli bolje. Kada je riječ o prvom poluvremenu, trebalo je više tempa, intenziteta, prilika i nisam srećan zbog toga, ali smo pobijedili, pa je sve u redu. Ipak, imamo još mnogo rada ispred nas. Srećan sam zbog golova, ali ne sviđa mi se što smo mogli i da primimo pogodak. Djelovalo je to lako, ipak, oni su imali 10 igrača, tako da smatram da moramo bolje. Nije to bila naša igra, drugo poluvrijeme je bilo dosta bolje. Svjestan sam da je ovo prva utakmica poslije priprema, ali moramo više da pritiskamo, da budemo na nivou Lige šampiona. Naravno, zadovoljan sam pobjedom od 5:0", samokritičan je bio Barak Bahar. 

Kraso je postigao dva gola, dok je Bukari imao gol i asistenciju, ali nije htio nikoga da posebno ističe izraelski stručnjak poslije pobjede. 

"Postigli su golove, ali ne volim da izdvajam pojedince. Uvijek pričam isključivo o timu. Odradili smo dobru pripremu za utakmicu, nekad ne bude kao što je očekivano, ali počeli smo sa pravom startnom postavom. Na osnovu treninga i analize biram startnu postavu", rekao je on. 

Što se tiče tribina koje su bile solidno popunjene, atmosfera i navijači su oduševili Bahara i on želi da ekipa igra još bolje kako bi dovela još više ljudi na stadion. 

"Navijači su nevjerovatni. Konstantno navijaju i to mi se sviđa, ali želimo da im pružimo još više. Hvala im što su došli u ovakvom broju, iako je vrijeme godišnjih odmora, a padala je i kiša. Potrudićemo se da ih bude još više", završio je Bahar. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

12:02
MOZZART BET SUPERLIGA (1. KOLO): Crvena zvezda - Vojvodina 5:0 / 30.07.2023.
Izvor: Youtube/Arena sport TV
Izvor: Youtube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC