• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I TRENER NAGOVIJESTIO DA VLAHOVIĆ IDE! Svađali se u Juventusu, sad ga "gura" u Čelsi

Autor Dragan Šutvić

Dušan Vlahović je nikad bliže Čelsiju, potvrdio je i njegov trener Maks Alegri.

 Dušan Vlahović ide u Čelsi Izvor: Profimedia/isabella Bonotto / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Sve glasnije se spekuliše o odlasku Dušana Vlahovića iz Juventusa - i to navodno u redove Čelsija - što je na neki način potvrdio i trener Masimilijano Alegri. Pričalo se da Vlahović i Alegri nisu u dobrim odnosima, da trener "stare dame" ne koristi na pravi način srpskog napadača, a čini se da je usljed svega toga i on sam dao "zeleno svjetlo" za transfer Vlahovića nakon samo godinu i po dana u Torinu.

"Srećan sam sa onim igračima koje imamo... Dobro znate da je neke ponude nemoguće odbiti s obzirom na finansijsku situaciju u kojoj se nalazi Juventus. Prilagodiću se odluci kluba, kao što to uvijek radim", kazao je Maks Alegri upitan za potencijalni transfer Vlahovića u Čelsi.

Navodno, Juventus je prvo tražio 50 miliona evra i Romelua Lukakua za Vlahovića, što su na "Stamford bridžu" izričito odbili. Ipak, spremni su da pregovaraju i očekuje se da Vlahović pređe za 30 miliona evra, a da ne bi bilo komplikacija - obeštećenje za Lukakua će zapravo biti "nula". Na taj način, to i neće biti trampa o kakvoj se pričalo prethodnih nedelja, posebno jer oba kluba znaju da su pod lupom UEFA poslije velikih troškova i malverzacija.

Tako je Čelsi kažnjen novčano, a Juventus je izbačen iz Konferencijske lige, dok je prethodno i Fudbalski savez Italije oduzeo deset bodova "staroj dami". Ipak, čak i ako Vlahović ode u Čelsi, sljedeće sezone neće igrati evropska takmičenja jer je iza "plavaca" jedna od najlošijih sezona u posljednjih 30 godina.

Potreban im je golgeter i nadamo se da će Vlahović pronaći formu iz Fiorentine koja ga je i preporučila Juventusu u zimu 2022. godine, kada je zaključen transfer vrijedan oko 80 miliona evra. U međuvremenu, Vlahović je postigao 23 gola na 63 meča za Juventus.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:24
Alegri viče na Dušana Vlahovića
Izvor: Arena Sport TV
Izvor: Arena Sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC