• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doveli "ludake" u svlačionicu i mole se najboljem: Vasko da Gama okupio majstore koji su tempirane bombe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vasko da Gama će imati velike majstore u timu, ali će istovremeno i trener da se moli da ne dođe do haosa.

 Vasko da Gama dovodi Rađu Naingolana Izvor: Profimedia

Brazilski klub Vasko da Gama angažovao je dva vrlo interesantna pojačanja i sprema se da napravi "bum" u Južnoj Americi. Prvo su potpisali ugovor sa nekadašnjim reprezentativcem Francuske Dimitrijem Pajeom (36), što je potez koji je mnoge šokirao, ali sada stižu još "luđe" informacije da su zainteresovani za Rađu Naingolana, jednog od najkotroverznijih fudbalera koje smo gledali u 21. vijeku.

Paje je ovog ljeta napustio voljeni Marsej, u kome je u dva mandata igrao čak osam sezona i ostavio je dubok trag, međutim već prošle godine je bilo jasno da više nije u središtu projekta i da je bolje da potraži novu sredinu. Nije bio u najboljim odnosima sa trenerom Igorom Tudorom, dok se situacija nije popravila ni po dolasku Marselina, zbog čega je u suzama napustio "Velodrom".

Bivši reprezentativac Francuske je inače karijeru počeo u Holandiji, u dresu Ekselsioru, a potom je igrao u Nantu, Sent-Etjenu, Lilu, Marseju, Vest Hemu, pa onda opet Marseju. Što se tiče Naingolana, koji je inače godinu dana stariji od Pajea, trenutno je bez kluba i bira svoju sljedeću destinaciju. 

S obzirom na svoje poroke (cigarete i alkohol), to nije jednostavno, međutim Brazilci zbog atraktivnosti žele da ga privuku. Poznati fudbaler iz Belgije je inače najbolje dane u karijeri proveo u Kaljariju i Romi, dok je igrao još i za Inter. Posljednju sezonu proveo je u dresu SPAL-a.

Vasko inače želi da se vrati u prvu brazilsku ligu, a kapiten im je još jedan borbeni vezista - Gari Medel, bivši fudbaler "nerazura". Kako će ta svlačionica izdržati njih trojicu, niko ne zna... 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC