• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAKAO ZA ARSENAL! Platio ga 40 miliona, ostao bez njega za 50 minuta

Fudbaler Arsenala Jurijen Timber neće biti dio tima veći dio sezone zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

 Jurijen Timber se povrijedio Izvor: Profimedia

Fudbaler Arsenala Jurijen Timber zadobio je tešku povredu na utakmici između Arsenala i Notingem Foresta koja je završena rezultataom 2:1 u korist domaćina. U pitanju je povreda prednjih ukrštenih elemenata, zbog koje će Timber biti na dužem odsustvu sa terena. Iz kluba su potvrdili da će holandski defanzivac za nekoliko dana biti operisan i da bi mogao da završi sezonu.

"Jurijen će biti poslat na operaciju u narednim danima i biće van terena neko vrijeme. Podrška i stručnost našeg medicinskog tima i svih u klubu sada će biti fokusirani na Jurijenov program rehabilitacije, kako bi se osiguralo da se on dobro oporavi i da se vrati u igru što je prije moguće", saopštio je Arsenal.

Holandski defanzivac je ovog ljeta došao iz Ajaksa za 40.000.000 evra i na prvoj utakmici u dresu Arsenala zadobio je težu povredu ligamenata. Ušao je u drugom poluvremenu, ali je izdržao samo pet minuta prije nego što je spustio loptu i zamijenio ga Takehiro Tomiiasu. Uprkos gubitku Timbera, očekuje se da će Arsenal dozvoliti Nunu Tavaresu da napusti klub u narednim danima, a Forest je potencijalna destinacija gdje bi mogao nastaviti karijeru. Arteta je već bez Zinčenka, Baloguna, Nelsona i Elnenija zbog povreda. Što se tiče Gabrijela Žezusa, on se takođe oporavlja od povrede koljena, ali bi uskoro trebalo da bude na terenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC