• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUDBAL VIŠE NE PRATIM, NITI GLEDAM! Ilieva pitali za Partizan: Nemam šta da kažem

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dugogodišnji sportski direktor crno-bijelih više nije u fudbalu.

 Ivica Iliev ne prati fudbal ni Partizan Izvor: MN PRESS

Dugogodišnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev nedavno je posjetio u Humskoj i fotografisao se sa Leonardom, ljubimcem Grobara, ali priznaje da ne prati zbivanja u Partizanu. Nekadašnji as, a potom i sportski direktor kluba iz Humske, u intervjuu za "Sportski žurnal" rekao je da nije u toku ni sa crno-bijelima, ni sa fudbalom u cjelini.

"Više ne pratim, niti gledam fudbal. Tako da nemam šta da kažem povodom poraza Partizana od Nordsjelanda. Takođe ne znam ni situaciju u klubu, bavim se drugim stvarima i ne bih mogao ništa konkretno da kažem kad ne znam o čemu bih pričao", rekao je Iliev.

On je napustio Humsku prošlog ljeta, usled turbulencija u odnosu sa tadašnjim trenerom Ilijom Stolicom, koji je takođe nedugo nakon njega otišao nakon loših rezultata. "Otkad sam izašao iz kluba, prije više od godinu dana, okrenuo sam se drugim stvarima. Mnogo putujem, rijetko kad sam u Beogradu. Kad jesam, najčešće vreme provodim s prijateljima na splavu, odakle se i javljam. I, zaista, ne bih mogao da komentarišem nešto što ne znam, bilo bi nekorektno. Uostalom, nisam ni kompetentan u ovom trenutku".

Prema njegovim riječima, ni na koji način nije uključen u sport u kojem se proslavio. "Generalno ne razmišljam o fudbalu... Partizan je zauvijek u srcu, moja druga kuća. Ali, trenutno me život vodi na drugu stranu. Naravno, želim sve najbolje mom klubu i nadam se budućim uspjesima".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC