• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"PETARDA" U DERBIJU, A SVI GLEDAJU U DILETU! Porodila se prije mjesec dana i oduvala na "Meaci" (FOTO)

Dileta Leota se vratila na posao samo mjesec dana (!?) nakon porođaja kako bi radila utakmicu Intera i Milana na "Meaci".

 Dileta Leota mjesec dana nakon poroda Izvor: Profimedia/xNicolňxCampox

Najpoznatija italijanska sportska novinarka Dileta Leota se porodila prije samo mesec dana i već se vratila na posao. Nije željela da propusti "Derby della Madonnina" tako da je bila kraj terena u jednom od najuzbudljivijih milanskih derbija prethodnih godina u kome je Inter razbio najvećeg rivala i najbližeg komšiju Milan 5:1 (2:0).

"Nerazuri" su do pobjede došli golovima golovima dvostrukog strijelca Henrika Mkhitarjana u 5. i 69. minutu, Markusa Tirama u 38, Hakana Čalhanoglua u 79. i Danijelea Fratezija u 93, dok je jedini pogodak za "rosonere" djelo Rafaela Leaa iz 57. minuta. Čini se da je lijepa Dileta ovoga puta sreću donijela Interu, pa je svojim izdanjem na "Meaci" uspjela da zasjeni i šest golova koje su navijači vidjeli ove večeri. Pogledajte kako Dileta Leota izgleda samo mjesec dana poslije porođaja:

Podsjetimo, Dileta Leota je 17. avgusta objavila da je rodila djevojčicu Ariju koju je dobila sa nevjenčanim partnerom Lorisom Karijusom, golmanom Njukasla. "Ti si najbolji poklon koji sam mogla da zamislim", napisala je tada lijepa italijanska novinarka o kojoj mediji redovno pišu od kada prati Seriju A.

Dileta Leota je prethodno povezivana sa Zlatanom Ibrahimovićem, dok znamo da je dugo bila i u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, međutim vjeridba je raskinuta zbog razmimoilaženja u pogledu planova za budućnost. Iako su je mediji povezivali sa mnogim biznismenima, Dileta je svoju sreću pronašla sa fudbalerom i malo više od godinu dana zna se da se zabavlja sa Karijusom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Dileta
Izvor: instagram/dilettaleotta
Izvor: instagram/dilettaleotta

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC